Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żółty kubek 23

On nie chce się ze mną kochać. Po prostu.

Polecane posty

Gość obudzony
jak ci ponownie powie że nie ma ochoty to zrób tak, że zacznij się przy nim masturbować, jeśli jest normalnym facetem to zacznie spogląać a po 5 minutach nie wytrzyma :)

Gość żółty kubek 23 niepodszyw
pendzior- no to czemu ostatnie bzykanko mielaes w maju? ps. ktos mi zajuaml nicka :O

nigdy nie robiłem jej wyrzutów gdy nie miała ochoty, a był okres, że często. Później przeszło na mnie, ale wypomninała mi to. Rozmowa, wizyta u seksuologa pomogła i było dobrze. Ciążą, a teraz połóg wprowadziła ograniczenia ale dba o mnie...

Gość żółty kubek 233
No to widocznie bardzo krzywdzacy jest sterotyp z "kochanie nie dzis, boli mnie glowa". faceci tez maja okresy ozieblosci. dobrze ze nie tylko moj jeden...

Gość obudzony
jak można zasnąć przy masturbującej sie kobiecie :) toż to w głowie się nie mieści :P

Czyli jedyną rozsądną odpowiedzią na Twój problem jest to że miejmy nadzieję że mu przejdzie:)

Gość zakochana w M
... ja mam też problem tej natury , polega On na tym że mój mężczyzna od jakiegoś czasu ma wyłącznie ochotę na "lodzika " wcześniej myślałam że po prostu lubi ale w tej chwili mam wrażenie że ta forma bliskości wystarcza Mu w zupełności , kiedy widzi moje rozczarowanie przechodzi do normalnego seksu , ale mam wrażenie że chce to zrobić szybko , nie pieści mnie tak jak kiedyś , o co chodz?

Gość żółty kubek 233
wiecie, mnie nie chodzi tylko o fizyczne zaspokojenie. chce sie z nim kochac bo on mnie podnieca, bo chce tego czegos miedzy nami- cudwnego, magicznego, goracego. nie musze sobie ulzyc. chce akceptacji, pozadania, goraca:)

Gość zakochana w M
mam too samo :(

Gość żółtykubek 23
z lodem to ja wiem o co chodzi. on sie wtedy nie musi wysilac. seidzi sobie, albo lezy a kobieta odwala cala robote. ja uwielbiam oral, ale wkurza mnie tez ze czesto po prostu "z łaski" pozwala mi zrobic loda i tyle :O

Dlaczego jestem jedynym facetem tutaj z takim problemem a na okolo same kobiety i to zawsze napalone majace identyczny problem tylko z facetem

Gość pani GINEKOLOG
zastanawialas sie moze juz nad tym ze masz problem ,ze jestes uzalezniona od seksu skoro tylko o tym myslisz

to mu rób ale zawsze przed finałem przypomnij sobie o np. konieczności sprawdzenia poczty czy co tam wymyślisz

Gość żółtykubek 23
nie jestem uzalezniona, bo nie musze tego robic i nie masturbuje sie jak nie ma stosunkow. kiedy nie wspolzylam czyli jakis rok temu nie mialam z tym problemu. ale kocham goscia i jestem tylko na niego napalona. zreszta seks 2 razy w tyg i do tego troche zabaw to nie jest uzaleznienie :O faceci chyba sie przyzywczaili do tego, ze kobiety odmawiaja... tak sie utarło i moze juz nawet nie szukaja rozwiazania

Gość obudzony
w głowie się nie mieści że sa takie kobiety, które proszą sie o seks z wlasnym facetem :) przecież to nam ciągle się chce :P

witajcie. do autorki.moim zdaniem twoj facet cos przed toba ukrywa i nie chce,lub nie moze ci o tym powiedziec.bez powodu nie odtraca sie ukochanej,atrakcyjnej,napalonej kobiety.

Suchyyyy, taka już natura związków. Moją poznałem gdy miała 17 lat i była nie tknięta, nawet penisa na żywo nie widziała. Można powiedzieć, że wychowałem sobie kochankę. Temperament też się jakoś dopasował.

temperamentu sie nie dopasowuje ;) po prostu trzeba miec w zyciu szczescie i trafic na partnera,ktory ten temperament jest w stanie zrozumiec.

Gość obudzony
pendzior - identyczna sytuacja u mnie, dlatego dziś nie mam co narzekać.

sm przytulam sie szukajac ciepla...no chyba ze masz dalej zimne policzki :P

Gość pani GINEKOLOG
suchy to jak ci sie zona nie podoba ,to czemu sie z nia nie rozstaniesz ?

na życie seksualne wpływa wiele czynników i to zarówno takich, których nie możemy zmienić (np. temperament), jak i tych, na które mamy wpływ (np. konflikty w związku partnerskim). Popęd zaburzać mogą bardzo prozaiczne czynniki, takie jak stres związany z pracą czy kryzys wieku średniego, choroby, np. cukrzyca czy nadciśnienie, albo też stosowane leki. Z wiekiem spada także u mężczyzny poziom testosteronu, a niektórzy badacze wskazują na dużą zależność między aktywnością seksualną a ilością tego hormonu w organizmie. Czasami spadek popędu jest spowodowany po prostu nadużywaniem alkoholu, ponieważ skutkiem ubocznym jest produkowanie i wydzielanie w dużych ilościach prolaktyny, żeńskiego hormonu, który osłabia popęd seksualny. W konsekwencji może to doprowadzić nawet do impotencji, bo sam alkohol zastępuje po prostu akt seksualny. O tym wszystkim warto porozmawiać z partnerem, a w razie potrzeby zwrócić się o pomoc do specjalisty.