Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amissy

Czym sie kierujecie przy wyborze partnera?

Polecane posty

Gość wszystko zależy
nie zmuszaj się do akceptowania takiej czy innej osoby zmuś się do zaakceptowania siebie okaże się, że do walki z kompleksami wcale nie jest ci potrzebna piękna ale głupia dziewczyna piękno "z twarzy" przemija, głupota wręcz przeciwnie

piękno "z twarzy" przemija" ale wolę przemijajace piekno z fajnym charakterem niż fajny charakter bez piękna zewnętrznego

dlatego wolę poszukac najpierw kobiety która mi sie podoba a jesli przypadnie mi do gustu jej charakter wtedy będziemy parą tak jest łatwiej i przyjemniej :) notabene to z mojej strony czysta abstrakcja bo od pół roku mam juz zonę która spełniła w 100% wszystkie moje kryteria odnosnie wymarzonej partnerki na całe życie :)

Gość agnesbuziaczek
Wygląd jest decydującym kryterium w wyborze partnera. Póżniej dopiero poznajemy charakter, który nas zatrzyma przy niej albo nie... Poznałam kogoś przez neta i straciłam dla niego głowę. W moim przypadku decydująca była rozmowa przez telefon zanim się spotkaliśmy. Po usłyszeniu jego głosu wiedziałam, że chcę czegoś więcej niż tylko przelotnej znajomości. Wygląd miał już mniejsze znaczenie dla mnie. Wiem, że On zwrócił na mnie uwagę z powodu mojego wyglądu na jednym z portali. Nie jestem żadną pięknością, choć faceci są innego zdania:). Kierowałam się przy wyborze partnera następującymi cechami: -szczerościa, -uczciwością, -mogę na niego liczyć w ciężkich chwilach,bo życie nie zawsze jest piękne i kolorowe, -pracowitością, -zaufaniem, -stosunkiem do bliskicj i ludzi.

Gość palikotpali
amissy Co jest dla was wazne i na jakie osoby zazwyczaj zwracacie uwage?" Tym czy nie jest babiarzem :O

Gość takaPrawda
kobiety czesto podkreslaja jedna rzecz zaradnosc = pracowitosc => zapewnienie bezpieczenstwa rodzinie => KASA KASA KASA czemu zaden facet nie pisze ze na to patrzy jak kobiety szuka? to ma byc to cale rownouprawnienie???

Gość arbuziaczek
"Kierowałam się przy wyborze partnera następującymi cechami: -szczerościa, -uczciwością, -mogę na niego liczyć w ciężkich chwilach,bo życie nie zawsze jest piękne i kolorowe, -pracowitością, -zaufaniem, -stosunkiem do bliskicj i ludzi." Piękne słowa. Ale jak w nie wierzyć jeżeli to "Wygląd jest decydującym kryterium w wyborze partnera". Czyż nie byłoby lepiej powiedzieć szczerze, że jak facet "ma wygląd" to już wystarczy, żeby dać mu dupy. Może przecież w przyszłości się okazać, że jego cechy charakteru da się podciągnąć pod te "teoretyczne zalety".

Gość jeśli juz to wyglad da sie
"podciagnac" mozna faceta namówic na zmiane sposobu ubierania sie, zaprowadzic do dobrego fryzjera cech charakteru zmienic sie nie da ogólnie, jeśli ktos sie zupełnie nie podoba to nic z tego nie bedzie, ale jeśli to tylko kwestia ubioru, fryzury, przy dobrych checiach mozna próbowac tylko czy osoba, u której chcemy to zmienic bedzie sie z tym dobrze czuła to juz inna bajka

Gość jeśli juz to wyglad da sie
"podciagnac" mozna faceta namówic na zmiane sposobu ubierania sie, zaprowadzic do dobrego fryzjera cech charakteru zmienic sie nie da ogólnie, jeśli ktos sie zupełnie nie podoba to nic z tego nie bedzie, ale jeśli to tylko kwestia ubioru, fryzury, przy dobrych checiach mozna próbowac tylko czy osoba, u której chcemy to zmienic bedzie sie z tym dobrze czuła to juz inna bajka