Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

funny_women

lakiery do paznokci

Polecane posty

Gość tinnyjustiny
Ja już przestałam kupować drogie lakiery bo zauważyłam, że cena często nie idzie w parze z jakością np. Revlon, Pupa. A poza tym ostatnio jakoś mi się nie chce malować paznokci, dlatego wybieram jakieś beże, które długo się trzymają a nawet jak lekko odpryśnie to nie widać.

Gość lqqqqq
ja polecam lakiery po 6 zł SENSIQE w drogeriach natura, trzymają sie tydzień i fajne kolorki jak dla mnie sa najlepsze

ja uważam że lakiery drogie, niekoniecznie są dobre, za ceną nie idzie jakość. z kolei jestem zainteresowana tymi naklejkami, tylko spotkałam się z opinią że np naklejki z sephory nie są dobre. nie wiem jak z innymi? czy warto ryzykować? a słyszałyście że trwałość lakierów zależy od koloru? każdy ma inną ilość pigmentu i od tego zalezy jak długo się trzyma

Kupuję zawsze małe buteleczki, 5 ml, różnokolorowe. Nie lubię burych, perłowych, beżowych itp. Używam samych zdecydowanych kolorków, które kupuję w drogeriach za parę złotych.

Gość z potrzeby
Ja często malowałam paznokcie rożnymi lakierami, przez kilka lat przerobiłam wiele znanych i mniej znanych marek. najbardziej lubiłam ciemne kolory i przez to odbarwiały mi się paznokcie... teraz właśnie zaczęłam używać naklejek i mam wrażenie, że dzięki temu że nie są płynne mniej wnikają w paznokcie.

Gość wysuszona
ja muszę sobie zrobić odwyk od lakierów - mam okropnie wysuszone i łamliwe paznokcie :/ z tej desperacji przerzucę się na sam olejek rycynowy i te naklejki na paznokcie, bo nie wyobrażam sobie nie mieć niepomalowanych pazurów :(

wysuszona mam to samo. paznokcie sa łamliwe i gołnie jeszcze tak źle nie miałam. a nie wiecie czy naklejki tak niszczą paznokcie jak zwyklłe lakiery?

Gość z potrzeby
ja ma właśnie wrażenie, że te naklejki nie mają tak złego wpływu na paznokcie jak lakiery. Ja malowałam zwykle ciemnymi kolorami i one były bardziej inwazyjne... teraz stosuję odzywki i naklejki i mam wrażenie, że paznokcie wracają mi do normy, tzn były zażółknięte a teraz stają się już normalne!

Gość wysuszona
dziewczyny, ja ostatnio pomalowałam paznokcie odżywką i na to dałam naklejki więc w ten sposób całkowicie niweluje się moim zdaniem ich szkodliwość. A trzymały się tyle co normalnie :)

Gość robaczek_mały
ja używam na co dzień bezbarwnego albo nude, wybieram takie z najniższej półki cenowej, bo i tak często maluję paznokcie :P A na specjalne okazje - wzorki, naklejki, malowanki :) zaciekawiły mnie te naklejki california nails, nie znam tej formy... powiecie coś więcej?

Gość od czasu do czasu
ja wam powiem przejechalam się na naklejkach, miałam jakies z avonu - okropne w obsludze. jakies glitter - patrzylam to paskudne wzory. i chcialabym sie nawey przekonac do jakichs ale jak mialby to byc znow bubel to po co mi kolejne rozczarowanie ;p