Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niepoprawna Egoistka

boję się że...

Polecane posty

wiem pisze tu poraz kolejny ale samotność mi doskwiera. W chwili obecnej nie mam do kogo otworzyć ust. Ale nie o tym ten topik. Mam wrodzoną wadę serca w której nawet nie połowa dożywć 50 lat a duga połowa umiera nagle bez objawów które mogą poprzedzać tą śmierć. Tylko leki mogą to zagrożenie zminimalizować. W mojej rodzinie przekazywany jest gen z dziadków na wnuków. Jest to zapalenie stawów. Czy coś takiego. Choroba genetyczną i nie ulecząlna. U mojej prababci wykryto w wielu 26 lat 5 lat później była już sparaliżowana i jeździła na wózku. U mojej mamy też to stwierdzono rok temu. Boję się że moje dzieci też to mogą mieć. Mój chłopak bardzo by chciał mieć dzieci a ja się boję. Jest troche za wcześnie na nie ale jednak kiedyś chciałabym mieć. Obecnie kardiolog na minimum rok zakazał zachodzenia w ciążę bo serce może mi tego nie wytrzymać. Nie wiem co o tym myśleć? Zdecydowałybyście się na dziecko mimo tych wad genetycznych?

kurcze ciezkie pytanie jestem matka i wiem jakie to uczucie kiedy maly szkrab wskakuje na kolana i psytula sie do ciebie nie mam pojecia co ci odpowiedziec choc mam znajomych z takim problemem