Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hkhkaskh

problem z seksem w ciąży

Polecane posty

Gość hkhkaskh

co moze oznaczac jesli partner czuje że jest ciasniej niz zwykle i jest niższa temperatura w pochwie i on to odczuwa? mial moze ktos tak? martwie sie zeby dziecku nic nie bylo;/

to sie nie kochaj w ciazy, jesli bezpieczenstwo dziecka jest najwazniejsze!!! Chyba wytrzymasz te pare miesiecy?

Gość a ja.....
niższa temperatura w pochwie? Na moje oko to jakieś wymysły partnera

Gość pani GINEKOLOG
droga autorka ----------------------- to jest normalne ze w czasie ciazy pH w pochwie sie zmienia, to jest sprawa hormonow. Jestesmy w czysie ciazy bardziej ulegle na infekcje pochwy, to tez jest noormalne Partnerowi wydaje sie ze jest tam ciasniej ,bo moze pochwa jest sucha, tak sie zdaza w czasie ciazy. Moja rada uzywajcie zelow intymnych lub masc do nawilzenia pochwy ,takie moze ci twoj gin przepisc:) nie warto rezygnowac z seksu w czasie ciazy ,bo zmieni to twoj stosunek do partnera, a dziecku nic nie grozi Po ciazy wroci wszystko do normy

Gość hkhkaskh
dlaczego ma sobie wymyslac, jesli czuje roznice ze wczesniej bylo "goraco" a teraz zdecydowanie chlodniej to wie co czuje.

Gość hkhkaskh
dziekuje za odpowiedz:)

Gość a ja.....
dlatego, że w ciąży temp. w pochwie jest podwyższona. Chyba że Ty jesteś wyjątkiem

Gość Podobnie
Możliwe że to tylko takie rażenie partnera. Podpisuję się pod tym co napisała Pani Ginekolog, nie warto rezygnować z sexu w czasie ciąży, no chyba ze są jakieś przeciwwskazania. Mój mąż mówi że w ciąży jest lepiej bo nie jest tak sucho i nie musimy używać żeli, ale może być odwrotnie. Podobno jest jakiś żel z J&J bezzapachowy, bo te z Durexa mogą uczulić. Polecam,

Gość hkhkaskh
oby tak bylo, sie co prawda raz tak sie zdarzylo, narazie sie jeszcze nie kochalismy od tego czasu, zobaczymy czy nastepnym razem tez tak bedzie, bo pozniej ja z kolei czulam podraznienie i takie pulsowanie przez jakis czas, no i sie martwie bo zeby nie wystapily zadne skurcze ktore spowoduja... ;/

on czuje niższą temperaturę ? hehe nie żartuj,ciaśniej ok-bo wszystko jest opuchnięte tam w środku,ale by czul roznice temperatury ? raczej powinna byc wieksza niz nizsza,chyba ze ma termometr w... :D

Gość pani GINEKOLOG
jesli nastepnym razem tez bedziesz czula podraznienie po stosunku,to powinnas sie wybrac do gina bo moze to bys jakas infekcja bakteryjna lub grzibiczna,jak juz pisalam takie infekcje w czasie ciazy to normalka przez hormony

kurde ale problem :/ wiadomo że w ciąży jest ciaśniej i sucho więc ma prawo czuć że inaczej i ty tez masz prawo czuć się po inaczej bo na "sucho jechał" kurde ciekawe jak ty byś przetrwała całą ciąże bez seksu skoro to jest taki problem :D ja w ciąży kompletnie musiałam o seksie zapomnieć i nie płakałam