Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nob77

Moja partnerka flirtuje na gg

Polecane posty

Gość nob77
Debilu naucz się poprawnie pisać, a później próbuj się po kogoś podszywać. Jest takie powiedzenie "nie próbuj walczyć z debilem i zniżać się do jego poziomu, bo jeśli zniżysz się do jego poziomu pokona Cię swoim doświadczeniem" Pewnie i tak tego nie zrozumiałeś:-)

Gość nob77
no wlasnie debilu:D komu Bóg rozumu nie da, kowal mu go nie ukuje .D:D:D:D:D:D:

Gość nob77
nie próbuj walczyć z debilem i zniżać się do jego poziomu, bo jeśli zniżysz się do jego poziomu pokona Cię swoim doświadczeniem" Pewnie i tak tego nie zrozumiałeś-------------------------------------------------- WYSTARCZY ZE TY ROZUMIESZ SMIECH NA SALI PROSTAKU

Gość Eleeene
ale po co te inwektywy?Po co obrazanie sie wzajemne? Bezsens.Jest problem, co kilka spojrzen to nie jedno. Zawsze cos mozna wyposrodkowac.Autorze nei wdawaj sie w pyskowki, bo szkoda na to energii. Jeszcze raz pozdrawiam i zycze szczesliwego zakonczenia problemu

Gość nob77
ELEEENE A jeśli będzie tak jak powiedziałaś z ta rozmową, przygotuje się na moje pytanie odnośnie jej przyjaciela(czy ma nadal kontakt?) i będzie się nadal upierać przy swoim, i po rozmowie nadal będzie jak było, to pytanie do Ciebie. Postaw się w jej sytuacji i po takiej rozmowie facet mówi do Ciebie np. Ok chcesz tak żyć? ok, ale wiedz że będziemy żyli z dnia na dzień, nie będzie planów. A jak zdecydujesz się kiedyś na jedną osobę to daj znać, mogę jej jeszcze powiedzieć że w takim razie nie będę się tłumaczył kiedy biorę syna, będę zawierał nowe znajomości na GG itd. na spokojnie, dobre by to było?? czy może wyprowadzić się i zobaczyć co wtedy? Ona musi się jakoś przestraszyć, ale też wiem że jest uparta, i nigdy nie wyciąga pierwsza ręki, od razu mi to kiedyś powiedziała. Jej rodzice też mi to powiedzieli, jak jest zła to potrzebuje czasu, nie kłótni. Druga sprawa, jeśli powie że ma nadal kontakt z kolesiem i raczej wie że mu napisałem wiadomość(ostrą) to tak jakby byli oboje przeciwko mnie i jej to wtedy powiem.

Gość Eleeene
mysle, ze mozesz polaczyc i taka wypowiedz i wyprowadzke. Tylko konsekwencja moze cos zdzialac. Na twoim miejscu, nigdy bym juz nie wysylala zadnego smsa do jej adoratorow. Po co byc posmiewiskiem dla innego faceta, ze nie mozesz upilnowac swej kobiety. Jesli flirtuje z innymi , to nie szanuje Ciebie, niezaleznie od przyczyny tego stanu rzeczy. Albo zakonczy takie praktyki, albo szkoda czasu na taka kobiete. Tak jak pisalam, stracisz zaufanie, poczucie wartosci i radosc z zycia. Jesli inne masz spojrzenie na zwiazek, wczesniej czy pozniej zawali sie to z hukiem. Stracisz tez zaufanie do kobiet wszystkich. A po co? Sa kobiety dla ktorych milosc, uczucie, lojalnosc, przyjazn, szacunek nie sa pustymi slowami. I na taka trafic jest sztuka.

Gość nob77
ELEEENE dzięki za pomoc. Myślę że za kilka dni coś tu dopiszę jak będzie po rozmowie, póki co jest dla mnie bardzo miła, myślę że trochę obawia się tej rozmowy. Zobaczymy...

Gość ..........................,.,.
I PO CO BYŁO TYLE PISAĆ WYSTARCZY : Mimo to i tak było zawsze nie tak, a dla czego jej odpisałeś, a dla czego nie pytasz się najpierw mnie czy chcę aby go jutro wziąść itd. W międźy czasie pojawiło się jej dwóch (przyjaciół z GG) jeden i drugi pisali na GG jak i dzwonili, najpierw to bagatelizowałem, ale nieraz jeden z nich dzwonił coraz częściej, jak wracał z knajpy podpity nawet o 23. Zwróciłem jej uwagę że koleś trochę przesadza, zapewniała mnie że nic się nie dzieje, że zwróci mu uwagę. Dziwne było to że nie chciała mnie z żadnym z nich poznać. JESTEŚ FRAJEREM

Gość Eleeene
bede trzymac kciuki, chetnie sie dowiem dalszego ciagu. Milego dnia i konsekwencji zycze. 🖐️

ob77 Dodam, że do tego drugiego pseudo przyjaciela napisałem ostatnio ostrą wiadomość. TYLKO OŚMIESZYŁEŚ SIĘ, NIE W TWOJEJ GESTII UKRÓCIĆ ROMANS TWOJEJ PARTNERKI Z OBCYM CHŁOPAKIEM, A W JEJ

12:19 [zgłoś do usunięcia] nob77 Nie jedna osoba mi to powiedziała że jej postępowanie ma na celu karanie mnie DO PSYCHOLOGA NIECH IDZIE I BIERZE TABLETKI NA USPOKOJENIE

14:50 [zgłoś do usunięcia] Eleeene (...) chetnie sie dowiem dalszego ciagu. :D::D:D:D:D:D:D:D:D HEHEHE

Gość Czkitata546
Wyjasnilo sie cos?