Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123qwerty123

problemy z pracą ..

Polecane posty

Gość noia
Dziewczyno, ogarnij się... naprawdę... Wykorzystam twój przykład na szkoleniu.

Ja pracuje w jednym z lubelskich hoteli i taka dziewczyna jak Ty poleglaby u mnie na rekrutacji. Jesli Twoja szefowa jest wredna to ja jestem gorsza 100 razy !!! A moja pracodawczyni gorsza ode mnie jeszcze 100 razy. Wiec lepiej Ci radze siedz na swoim stołeczku i ciesz sie ze masz prace. Praca z ludzmi ma swoje plust ale tez minusy. To jest najbardziej niewdzieczna praca. Ja przez 2miesiace przez stres zwiazany z praca schudlam 10 kg !!!

Gość 123qwerty123
proszę bardzo, prosze wykorzystywać . nie pomijając podejścia pracodawcy i tego do jakich sytuacji może ono doprowadzić oraz jak chorych zachowań pracowników. Chciałabym tylko zaznaczyć że to nie jest aby mój problem. kolezanka jedzie na sylwestra w góry i ma problem - nowy rok w niedziele a poniedziałek do pracy. Co zrobić? Zrezygnować z wyjazdu czy się zwolnić ? dla jednego odpowiedź jest oczywista- jadę! u drugiego pojawia się wahanie- czy on MOŻE to zrobić . Właśnie do takich sytuacji potrafi doprowadzic szef despota- pracownicy się go boją, ale nie szanują .

Gość noia
Nie masz bladego pojęcia, co to jest stres w pracy i do jakich rzeczy posuwają się pracodawcy. Warunki jakie opisujesz są marzeniem wielu osób pracujacych w podobnych firmach. Mówię ci, życie zweryfikuje twoje wyobrażenia o tym, jak wygląda prawdziwa praca, prawdziwi konfliktowi klienci i prawdziwy stres - o ile kiedykolwiek odważysz się zrobić coś z własnej woli, zamiast dać się po prostu holować przez rodzinę, "załatwiaczy" pracy, potem zapewne męża...

Gość pracownik najemnyy
noia ma rację. Nie masz porownania. Naprawde.

Gość 123qwerty123
jako osoba młoda mam inne wyobrażenie stresu pracy i tym podobnych zagadnień. byc może za 20 lat moje podejście się zmieni i bedę mówiła jak kolorowo mi tu było. na chwilę obecną tak nie uważam. a pozatym jak mówiłam pracy nikt nie załatwiał, dowiedziałam się po prostu u 'cioci na imieninach' że do tej firmy trwa nabór (nomen omen za dziewczyne która nie wytrzymała napięcia). Uważam, że usamodzielniłam się dosyć szybko i od nikogo nie jestem zależna. Ani od rodziny ani w przyszłości od męża.

Gość noia
Zależna finansowo pewnie nie - ale uzależniona psychicznie od innych - chyba tak. Piszesz tu po raz kolejny, że ci pracy nie załatwiono, że tylko powiedziano i załatwiłaś resztę sama. Dlaczego tak boisz się wobec tego co ta osoba pomyśli, jesli zechcesz odejść? A wymieniłaś to jako GŁÓWNY powód pozostawania w toksycznej dla ciebie firmie! Stawiasz wyżej wydumane i ewentualne dąsy jakiejś osoby niż realne wg ciebie zagrożenie zdrowia? To moim zdaniem oznacza jednak uzależnienie od innych. A to nie jest normalne.

Gość Jestes zależna od
pracy i pracodawcy.

Gość marysienka maryska
wYGRAJ 500 PLN ROBIĄC TO CO W TEJ CHWLI. postując na forum, dane-miast.pl jest nową strona, która chce rozwinąć swoje forum, 4 nagrody po 500 pln dla najbardziej aktywnych forumowiczów :) http://www.dane-miast.pl/