Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brenon ;)

Dziewczyny co na obiad szybkiego?

Polecane posty

Gość gość
Na szybko to zawsze makaron z białym serem. Makaron gotujesz, cebulkę przysmazasz, wrzucasz makaron, chwilę smażysz razem i posypujesz białym serem. Ja lubię jak się ser troszkę rozpuści. Do tego sól i pieprz i można zjadać. Proste, smaczne i szybkie.

Gość gość
A ja właśnie kupuję przecier pomidorowy z primo gusto, ma bardzo fajny smak, kolor, pachnie pięknie, pomidory są słodkie i to jest bazą mojego sosu do makaronu ale i nie tylko. Ostatnio zrobiłam też takie mini klopsiki z sosem pomidorowym i oczywiście z makaronem spaghetti.

Gość gość
U mnie na szybko, to po prostu gotowe danie ze słoiki, podgrzewam i już. Chyba, ze coś mam jeszcze w lodówce z dnia poprzedniego. Ale w sumie za kilka zł da sie kupić naprawdę fajne "słoiki", choćby firmy frykas. Kiedyś zamawiałam coś przez internet, ale teraz to bez godziny czekania nic do mnie nie przyjedzie... masakra!

Gość gość
Jak na szybo to też najczęściej makaron, ale powiem szczerze, że nam sie nigdy nie nudzi danie z makaronem w roli głównej :)

Gość gość
Kiełbasa z cebulą i bułka

Gość allumarun
U mnie zawsze na szybko jak robię to mięsko z przyprawą do złotego kurczak z knorr, nie ma nic lepszego na szybko, że tak powiem :)

Gość gość

na szybko w barach mlecznych mozna zjeść gaz woda drożej wyjdzie gotowanie samemu