Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dogrzany

Miałem ci ja dziewczynę...

Polecane posty

ale ta jedyna, ale ta dziewczyna..puściła się :O Temat założyłem, chociaż nie o moją dziewczynę chodzi, ale o takie dziewczyny, które robią to z premedytacją. I teraz, jeśli już zorientujesz się, że ta dziewczyna jest "lotna", dlaczego z nią jesteś i dlaczego użalasz się na forum ? Czytam wiele tematów o zdradach na tym forum zarówno ze strony mężczyzn, jak i kobiet i nie rozumiem w ogóle, jak można kogoś takiego ciągle kochać, mieć do niego/niej szacunek ? Temat otwieram, i nie ukrywam, ciekawość mnie zżera, co Wy na to ?

Gość olewammmmm
hahhaha nie miałes

dlaczego z nią jesteś i dlaczego użalasz się na forum ?" odpowiedz jest prosta W takich bez jajecznych facetach istnieje zbyt małe stężenie testosteronu by takie rozstanie wziąć "na klatę" stąd użalania,płacze i bycie na siłę co oczywiście ze związkiem nie ma nic wspólnego

Gość spifot
może kręcą go swingersi

Regres - czyli, jajeczni - przyjmują "na klatę" i nie rozpisują się na ten temat ? Swoją drogą, mam podobne odczucia, ale zależy mi na opinii tych, którzy nie przyjmują na swoją "klatę". Co oprócz pisania o tym na forum mogą wymyślić innego ? Zidiociała forma pisania na forum o "lotnych" bowiem, zatacza coraz większe kręgi, a co za tym idzie, nie zmienia sytuacji lecz ją potęguje, i sprawia, że ci zdradzeni myślą jak pozbawieni rozumu z uszkodzonym ego na całe życie.

Regres - czyli, jajeczni - przyjmują "na klatę" i nie rozpisują się na ten temat ?" Oczywiscie że tak takie zwierzenia z nieudanych zwiazków takie 'wygadania się " zostawmy kobietom one sa stworzone do tego typu akcji one sa stworzone do "użalania sie" ... Facet powinien byc facetem ,wziąc kumpla,wypic flaszke i zapomniec o nieudanej przygodzie ,wziąc życie za bary i stawic mu czoła na nowo

Tak, tak, panowie, bądźcie twardzi, mężni i rycerscy!:) Nie ma nic gorszego od jęczącego, zrzędliwego i zakompleksionego faceta, który ze wszystkiego robi problem:(.