Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość też...kobietka

Niskie kobietki- sklep z ciuchami

Polecane posty

Gość też...kobietka

Kobiety, łatwo znajdujecie w sklepie spodnie, koszule, sukienki, spódnice na wzrost 150 cm ?? Zapraszam do dyskusji wszystkie panie o niskim wzroście na temat ciuchów - czyli temat który wszystkie lubimy. Planuję otworzyć sklep z ubraniami dla niskich kobiet, aby takie kobiety mogły kupić dla siebie ubrania pasujące do ich wymiarów. Proszę o Wasze opinie czy macie problem ze znalezieniem ubrań na swoją figurę. Czy byłybyście zainteresowanie robieniem zakupów w sklepie oferującym odzież specjalnie dla niskich kobiet. Zapraszam do dyskusji wszystkie niskie kobiety, jakie macie potrzeby jeśli chodzi o ubrania.

Gość niska kobieta
pewnie, że są problemy: za długie rękawy, nogawice, tuniki kończące się w połowie łydki;) Kieszenie na wysokości kolan itp. A jesli jeszcze niska kobieta ma nadwagę, to z trudem udaje się jej upolować cos, co nadawałoby się do włożenia bez większych przeróbek. Tylko, czy twój sklep ma szansę na siebie zarobić? No bo skierowany będzie do dość nielicznej klienteli...

Gość lihiyufukhij
z rekawkami najmniejszy problem ale największy to przydługie spodnie, ktore zawsze musze skracac. raz w zyciu kupilam spodnie ktorych nie musialam skracac w americanosie

Gość też...kobietka
Nie wiadomo czy ta klientela jest aż tak nieliczna. Widać na ulicach sporo niskich kobiet. I dlatego właśnie pytam Was - niskie kobiety czy byłybyście zainteresowane zakupami w takim sklepie jakby taki powstał. Zalety ubrań szytych specjalnie dla niskich kobiet: Talia na swoim miejscu, kolana w spodniach, łokcie w rękawach, kieszenie, paski - wszystko to na swoim miejscu, tam gdzie należy. Bo przecież nie zawsze wystarczy skrócenie rękawów lub nogawek, kiedy inne elementy stroju są za nisko.

Gość niska kobieta
Byłabym zainteresowana zakupami w takim sklepie, jak najbardziej.

Gość też...kobietka
Mam wiele niskich koleżanek, które ubierają się na dziale dziecięcym. Dlatego właśnie myślę, że nie powinno tak być. Jak ktoś ma już więcej lat niż "naście" to i ubiór powinien być dostosowany bardziej do wieku, a nie całe życie na stoisku dla nastolatek ;-)

Gość też...kobietka
Niska kobieto - dziękuję za Twoją wypowiedź. Mam nadzieję, że inne kobiety o wzroście niższym niż przeciętna też wypowiedzą się w tym temacie. Potrzebuję takich informacji czy byłoby zainteresowanie takim sklepem. Pytajcie niskich koleżanek i dajcie znać. Możecie też pisać jakie rzeczy Was najbardziej interesują, co byście chciały znaleźć w takim sklepie. Za wszystkie wpisy bardzo dziękuje

Gość lihiyufukhij
takie niskie kobiety sa bardzo porzadane [przez facetow. niska nie znaczy ze ma krotkie nozki wysoka tez moze byc kaczuszka jakich znam wiele

Gość też...kobietka
Kobiety, ten temat dotyczy ciuchów, a nie tego która kobieta jest fajniejsza, lepsza czy bardziej pożądana. Każda kobieta powinna znać swoją wartość i nie dać się wciągać w dyskusje czy jest gorsza czy lepsza ze względu na wzrost.

Gość też...kobietka
Zapraszam do wypowiedzi :-)

Gość małe jest piękne......
to najprawdziwsza prawda

Gość też...kobietka
To ma być sklep internetowy

Gość też...kobietka
Panie zainteresowane sklepem dla niskich kobiet zapraszam do wypełnienia ankiety. Jeśli chcesz pomóc w powstaniu takiego sklepu napisz na maila, wyślę ankietę niskie-kobietki@wp.pl

Gość erwerwer
Ja niestety nie, bo i tak mimo wzrostu 152 nie stac mnie na nowe ubrania i kupuję w lumpeksach... :(

Gość też...kobietka
Ankieta nie zobowiązuje do zakupów, to są dane informacyjne więc nie ma się czego obawiać.

Gość też...kobietka
Już niebawem powstanie sklep z ubraniami dla niskich kobiet. Zainteresowane osoby zapraszam do kontaktu na e-mail niskie-kobietki@wp.pl- podam gdzie bedzie można go znaleźć

jestem za sama mam 158 cm i spodnie zawsze musze skracac, czasem tez spodnice, dlatego lubie rekawy na gumce albo 3/4. osttanio kupilam kurtke na wiosne, strasznie mi sie podobala, wiec odzalowalam kase na krawcowa i skrocenie rekawow. jedyny plus - spodnice i sukienki mini sa na mnie idealne , bo lubie dlugosc do kolan.

Gość też...kobietka
Sukienka mini zamienia Ci się ma midi, a co z wysokością bioder i talii? Nie za nisko to wychodzi?

Gość zainteresowana_tematem
Byłabym bardzo zainteresowana takim sklepem, brakuje na rynku ubrań oferty dla niskich i bardzo niskich kobiet. Trzeba pamiętać że niska niekoniecznie znaczy drobna, zresztą nie zauważyłam żeby bardzo niskie i bardzo szczupłe kobiety narzekały na brak ubrań. Mnóstwo sieciówek oferuje ciuchy w rozmiarach 32 czy 34 więc to żaden problem się w nich zaopatrzyć. Prawdziwy problem mają kobiety które nie posiadają figury dziecka albo przy niskim wzroście noszą rozmiar M bądź L - tak jak ja na przykład. Jeśli powstanie taki sklep dla niskich, normalnych kobiet a nie dla dzieci lub anorektyczek to jestem jak najbardziej za !

Gość nie-mow-do-mnie-mala
jestem za, trudno znalezc cos w sam raz

Gość też.....kobietka
W sklepie dla niskich kobiet będą ubrania na większe rozmiary niż 32 czy 34. Początkowo będzie oferta 36-42. Więc nie dla dzieci, a właśnie dla kobiet

Gość gfujhmgx
ja tez mam 158 :) ale jestem szczupla taka filigranowa z rekawami nie mam problemu bo mam taka budowe, dlugie rece , dlugie nogi :) czasem jak spodnie sa za dlugie to ich po prostu nie biore, ale wkurza mnie to jak tak glupio sie marszcza przy dole ale dzinsy mozna kupic o roznej dlugosci wiec nie ma problemu, sukienki ok,a najlepiej te bawelniane uwielbiam

Gość gfujhmgx
aha ja tez czesto zagladam do dzieciecych , rozmiar 34 ...

Gość też.....kobietka
Nie masz problemu, bo jesteś szczuplutka, pasują na Ciebie rozmiary jak dla nastolatek, a tych jest dużo w sklepach. Ale na stoisku dziecięcym nie ma już niestety ubrań dla "bardziej kobiecych" kształtów

Gość yyyyyyy....mmmm
Ja też nie miałam problemu jak byłam młoda, ale lata lecą i waga też, a w dziecięcym nie zawsze można wybrać coś odpowiedniego

Gość 159cm
Również byłabym zainteresowana takim sklepem. Ostatnio nic nie moge kupić dla siebie. Wszystko jest wiekie. Jestem szczupła osobą i naprawde ciezko jest coś dobrać na mój wzrost i rozmiar. Noszę 34 a nie wszytskei sklepy dysponują takim rozmiarem

Gość też...kobieta
Kobiety, zapraszam do kontaktu mailowego - niskie-kobietki@wp.pl W sklepie początkowo będą rozmiary 36-42, ale z czasem bedzie można rozszerzyć rozmiarówkę nawet do 32-44. Ale musi być zainteresowanie takimi rozmiarami. Tutaj dużo kobiet twierdzi, że szczupłe rozmiary łatwo kupić w sklepach na młodzieżowych stoiskach. Jeśli będzie taka potrzeba rozmiary będą się pojawiać. Tylko musi być odzew od Was - kobiet, że takich potrzebujecie.