Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aguska15

seks;/

Polecane posty

Temat adresuje do tych dziewczyn, które nie są zadowolone z seksu ze swoim facetem. Są tutaj w ogole takie? Ja niestety mam ten problem, że mimo iz kocham swojego chlopaka, seks z nim to dla mnie najczesciej urdeka Więc jak jest u was? czy któraś też tak ma? A jeżeli tak to dlaczego- jak wygląda ten wasz seks, że nie spełnia waszych oczekiwań? A może któraś z was miała ten problem ale udało się go rozwiązać? Jeżeli temat sie rozwinie to powiem konkretniej co mnie wkurza, a wkurza mnie wiele i po prostu musze to z siebie wyrzucić i chyba cicho licze na to, zę poczuje sie lepiej, jeżeli okaże sie ze nie jestem sama z tym problemem

Bo szczerze powiedziawszy nieciekawie to wygląda...seks to dopełnienie udanego związku , jeśli nie układa się w łózku nastaje frustracja i żal do partnera/ki ...pytam czy rozmawiałas o tym ze swoim partnerem , bo jeśli tak i on nie robi nic w kierunku aby cokolwiek się zmieniło to kurczę niedobrze.

rozmawiałam ale on powiedziała że to nic nie szkodzi ważne że jemu jest dobrze... a to jest nie fair;/

naprawdę tak powiedział?! ja pierdziele kochana to dlaczego Ty z nim jesteś?! skoro on ma w dupie Twoje potrzeby?!to nie wrózy dobrze , bo skoro ma w dupie czy Tobie jest ok w lozku to ma w dupie takze inne kwestie z Toba zwiazane.

"że to nic nie szkodzi ważne że jemu jest dobrze" to powiedz mu z że równie dobrze może sobie zrobić ręką... seks to nie tylko branie ale też dawanie przyjemności.

kocham go. chce z nim być ale to się ostatni tak zaczeło dziać nie wiem może on ma kochanke;/

Gość ale prowo
prowokacja, jak by ci tak powiedział dawno byś go kopnęła w dupę

ale dziwczyno zdejmij klapki z oczu i spójrz na to z innej strony ! mezczyzna , którego nie interesują twoje potrzeby nie jest godny aby byc z jakakolwiek kobieta...to egoista , ja rozumiem , że go kochasz ...ale jesli Ty dajesz z siebie wszystko a on tylko bierze garsciami nie dajac nic w zamian to nie jest prawdzowy zwiazek , tylko jakis pseudozwiazek zakochanej dziewczyny i egoistycznego faceta , który ją wykorzystuje...przepraszam za to co napisze , ale z mojego punktu widzenia on traktuje Cie jak worek na sperme...:(

Malutka masz Racje .. Wychodzi na to że to nie jest facet dla mnie daje się mi kochać ale sam mnie nie kocha;/to jest miłość w jedna strone musze to zakończyć lecz będzie mnie to boleć

dziewczyny sa tepe. wchodza w 10 relacji z ktorych kazda nastepna jest bardziej raniaca od poprzedniej a potem ze zlamanym sercem i psychika wchodza w malzenstwa. oczywiscie w bialej sukience. i o wszystko obwiniaja facetow

Zrozumiałe , że będzie bolało...zawsze boli...ale po pewnym czasie przechodzi i człowiek w koncu jest szczesliwy , bo z tego co wnioskuje Ty szczesliwa nie jesteś z ty mezczyzną , zresztą zadna kobieta by nie była, posłuchaj moze najpierw z nim szczerze i otwarcie porozmawiaj , powiedz , że co czujesz , co Cię boli , co chciałabys zmienic i zastrzez , że zastanawiasz sie nad odejsciem od niego bo sytuacja Cie przerosła , nie czujesz sie doceniana , kochana , a wreszcie szczesliwa...jesli to nie pomoze , bierz nogi za pasi i odejdz...

helenko a skad wiesz , ze nasza autorka wchodziła w 10 relacji zx mezczyznami i kazdy byl taki sam?! moze to jej pierwszy partner, ludzie zakochani nie mysla racjonalnie ...poza tym jestesmy tylko ludzmi , kazdy z nas popełnia błedy i co najwazniejsze uczy sie na nich...wiem to z autopsji;)

aguska ja wiem , ze łatwo nie bedzie zebrac sie w sobie i wyznac wszystko partnerowi , którego kochamy zwazywszy na to , iż rozmowa nie bedzie nalezała do tych przyjemnych...no ale przynajmniej bedziesz wiedziała co on o tym mysli i czy odwzajemnia twoje uczucie(choc juz po przeczytaniu 2 Twojego postu szczerze w to watpie) , a jesli powie , że jesli chcesz to mozesz odejsc to znak , że facet ma Cie gdzies i nie warto dłuzej sie z nim meczyć:)

może to ty helenka wchodzisz w relacje z 10męzczyznami naraz i moze ty o sobie tak piszesz?? Helenka najpierw krytykuj siebie potem innych

Gość ja miałam tak samo
jeszcze na początku troche sie starał a potem to juz masakra totalna.Rozmowa nic nie dała bo On nie widział problemu,uważał ze jest Ok a jak mi nie pasi to trudno.Doszło do tego że mi tez sie nie chciało i seks to było jego wejscie na mnie,zejscie i kimonko. Juz razem nie jesteśmy Bogu dzięki!!!

Gość popelina_2007
helenka, mądrze gadasz. A autorka nie umie czytać ze zrozumieniem, nieźle :)

Gość gruba_berta___
Zgadzam sie z Popeliną,że Helenka dobrze prawi.