Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malkontentka z pisu

DZIEWCZYNY POMOCY! SZÓSTY TYDZ CIĄŻY

Polecane posty

Gość qqqqqwwwww
napisalas cos takiego wczesniej: boje sie ze bede tego zalowac.. ale nie wierze ludziom ktorzy twierdza, ze "niczego w zyciu nie zaluja" .. chyba ze tej pewnosci nabiera sie z wiekiem.. nie jestes chyba pewna na 100% ze tego chcesz. Mysle, ze sie boisz i jestes zaskoczona. Nie namawiam Cie do zadnej opcji, radze tylko przemyslenie jeszcze raz. Wiem wiem myslisz o tym non stop. Ale zapytaj siebie co o tym sadzisz bardzo gleboko w sobie. Jesli odpowiedz nadal bedzie na n ie, zrob to..

Gość EvveIina
Ja osobiscie bym nie usunela, ale to jest Twoja sprawa. Moja kolezanka pare lat temu postanowila usunac tabletkami w 5tygodni ciazy. Czujesz sie po nich dosyc niewyraznie, krwawisz, lezysz, wiadomo - wszystko musi z Ciebie wyjsc... Niestety ona po 3miesiacach dziwnie sie czula i poszla do lekarza, Okazalo sie ze jest nadal w ciazy a plod jest zniszczony i dziecko bedzie barrrdzo chore... I w ogole bylo strasznie nieciekawie, wtedy podjela sie normalnej aborcji. Bylo to 5 lat temu, od tego czasu probowala zajsc w ciaze 3 razy , w tym 2razy poronila a raz miala ciaze pozamaciczna... Nie strasze tylko daje przyklad, ze czasami roznie to moze byc. Ja bylam w ciazy w Twoim wieku, ale mialam ciaze pozamaciczna i ani przez chwile nie chcialam usunac bo bylam pewna ze to fatalnie wplynie na moja psychike. Ale kazdy jest inny :) Powodzenia w dokonaniu madrej decyzji.