Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błyskawiczna rakieta

Dobry sklep sportowy w Warszawie- gdzie? Wszędzie tylko internetowe przesyłki, a

Polecane posty

Gość błyskawiczna rakieta

a ja chcę sama pójśc i się przekonac co chcę wybrać, gdzie mogę szukać takiego sklepu? W blue city znajdę?

Gość JA---------18 LAT
na erotycznym znajdziesz fajne dziewczyny, bardzo miłe

Gość gość
Ja tez mam pytanie, co sadzicie o tym sklepie www.senseishop.pl ? Dzieki z gory za odpowiedzi

Gość dante44
Porządnie zaopatrzony w akcesoria sportowe jest Perfect Sport na al. Waszyngtona w Warszawie. Warto tam sobie podejść/podjechać. Jak komuś daleko to robią też sprzedaż internetową przez stronę www.domenasportowa.pl . Kupowałem tak i tak ;)

Gość nareeew
Dużo renomowanych marek jeśli chodzi o rowery miejskie jest na stronie www.flowerbike.pl do wyboru. Fajne tu w tym sklepie są ceny, które generalnie cały rok mają dość konkurencyjne. Nie jest tak, że tylko od święta można tu tanio rower znaleźć.

Gość nareeew
Dobrze potrafią doradzić sprzedawcy ze strony www.nowakolekcjarowerow.pl . Jak szukałam pierwszego roweru dla siebie po wielu latach odkąd ostatni raz siedziałam na siodełku, to się totalnie nie orientowałam co w trawie piszczy jeśli chodzi o ofertę. Nie wiedziałam na co zwrócić uwagę, jak dobrać rower pod swój wzrost itd. Tu mi wszystko wyjaśnili. Polecam.

Gość gość
z internetowych ci polecam www.mcdavid24.pl - bardzo ciekawa oferta, mimo że chyba sa na rynku od niedawna. Znajomy zamawiał to chwali sobie bardzo kontatk - doradzili mu telefonicznie jakie produkty powinien wybrać

Gość gość
Ja kupuję tylko w internecie, strasznie nie lubię łazic po galeriach i innych sklepach :p Moje ostatnie odkrycie to ten sklep https://www.freshkicks.pl/ , fajne ceny i modele butów :)

Gość Roman77
Zależy, co chce się kupić. Jeśli szuka się lepszego i rzadszego sprzętu, to często zostaje tylko internet. Ja mogę Ci polecić np sklep http://www.siatki-sportowe.com.pl/pilkochwyty gdzie znajdziesz dużą ilość siatek bramkarskich. Nie spotkałem jeszcze naziemnego sklepu z takim asortymentem. Nie wszystko da się kupić w stacjonarnym sklepie. Czasem trzeba wejść do internetu ;)

Gość tamikakaka
Tutaj https://www.asport.com.pl/k/1236/rolki-damskie/ jest namiar na naprawdę dobry sklep sportowy w sieci. Mają tam różnorodny asortyment. Zwróćcie szczególnie uwagę na rolki, bo mają tam sporo modeli w naprawdę rozsądnej cenie.

Gość Loga

Dobry jest 3surf.pl, ale jeśli szuka się czegoś na snowboard – mają swój sklep na Rydygiera, nie pamiętam dokładnego adresu, ale warto tam zajrzeć albo przeszukać ich e-sklep