Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CO ROBIC? CO TO MOZE BYC????

TYDZIEN PRZED OKRESEM TAK MNIE BOLA I SWEDZA BRODAWKI ,ZE SZOK!!!

Polecane posty

DOBRY tydzien przed okresem mam tak bolesne piersi a raczej same brodawki i no wiecie, ten guziczek:D nie potrafie sie dotknac a nawet dochodzi do tego bolu swad, masakra ! dlaczego tak mam , to nie ejst chyba normalne?

Gość bbbbbbbbbbbb
to sie nazywa PSM , czyli zespól napięcia przedmiesiączkowego.Kup sobie może Castagnusa i zażywaj od 14 dnia cyklu albo marsz do gina.To sie leczy.

moj gin stwierdzil,ze taka moja uroda wiec nie mam co na niego liczyc:( boje sie ze to moze byc jakis objaw chorobowy,,,

Gość bbbbbbbbbbbb
to zmien gina, bo ten ma podejście dosyc przestarzałe.Póki co kup tego castagnusa, to ziołowy lek i z pewnościa poczujesz sie lepiej, tylko nie od razu.trzeba go stosowac przez co najmniej 3 cykle.

kupilam kiedys wlasnie castagnusa , zaczeam go brac w 1 dzien okresu , tak jakos wyszlo, nie wem czy to mialo cos z tym wspolnego,ze w 2 dzien okresu tak mnie zaczal bolecbrzuch i jajniki ze nie umialam zlapac powietrza , taki bol mialam kilka godzin, przerazilam sie i przestalam go brac, mysle,ze mialo to zwiazek z castag , bo nigdy wczesniej nie mialam takich cyrkow...