Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukienka i reszta

Do modnych Pań

Polecane posty

Gość sukienka i reszta

Hej:) Jaki kolor dodatków bedzie pasował do ciemnoniebieskiej sukienki (prawie granat, ale nie aż tak ciemna). Mam czarne buty...sukienka bardzo ładnie lezy, ale mam problem , w jakim kolorze dobrać kolczyki, wisiorek ew. bronsoletkę...jestem szatynką.

Gość sukienka i reszta
upp...

Gość fifi 1818
Według mnie żeby jakoś rozjaśni tą kompozycję mocne kolczyki i branzoletkę lub inny zestaw krótkie kolczyki, drobny łańcuszek i delikatna branzoletka. Wszystko zależy jak masz wykończony dekolt. A jeśli chodzi o kolor bizuteri to srebro albo złoto, albo kryszatały Swarovskiego, one chyba byłyby najlepsze.

fioletowe kamienie lub perelki. zalezy czy chcesz nadac charakter bardziej nowoczesny czy klasyczny

Gość oh my life
Najladniej z granatem kontrastuje zloto i rozjasnia ten dosc ciemny kolor.

Gość vcvcbvcvxxv
sama decyzji nie ppotrafisz podjac? co ci z tego jak laski podadza ci sto propozycji a zadna ci nie bedzie pasowac, wybierz to co tobie sie podoba jak podoba ci sie srebro naloz srebro jak zloto to zloto, MOZE BOISZ SIE Z KTOS POMYSLI ZE ZALICZYLAS WPADKE MODOWA??? a kto ma prawo oceniac co jest dobre dla ciebie a co zle, co modne a co nie...oj dziewczyny-niewolnice narzuconego standardu nie potrafiace juz samodzielnie myslec, podejmowac decyzji. TRAGEDIA

Gość modna Panna
vcvcbvcvxxv-----> wracaj do klasy- przerwa się skończyła!

Gość vcvcbvcvxxv
modna panna-kiepsko trafilas z tym kmomentarzem:)

Gość nie lubie frajerow
no tak chlopaku - bo Ty sie pewnie ubierasz fenomenalnie... 80% facetow ubiera sie albo srednio albo slabo... nie znam zbyt wielu mezczyzn co potrafia sie fajnie ubrac... Ty na bank nalezysz do tych 20% bo jakzeby inaczej... jesli kobieta ma problem co z czym i jak - to pyta - to dobrze swiadczy... ze chce dobrze wygladac i dbac o siebie... a moze dopiero uczy sie wlasnego stylu bo sama nie wie w czym dobrze wyglada? spadaj na jakies meskie forum bo tu dla Ciebie miejsca nie widze...

Gość vcvcbvcvxxv
tak sie sklada ze jestem kobieta:) co zdziwiona ze obok bezmozgowcow slepo podazajacych za mada istnieja tez niezalezne, myslace samodzielnie kobiety ktore sluchaja wlasnej intuicji i kieruja sie wlasnym smakiem i gustem jesli chodzi o wybor odziezy??? smiesza mnie taki laski jak wy

vcvcbvcvxxv tak sie sklada ze jestem kobieta co zdziwiona ze obok bezmozgowcow slepo podazajacych za mada istnieja tez niezalezne, myslace samodzielnie kobiety ktore sluchaja wlasnej intuicji i kieruja sie wlasnym smakiem i gustem jesli chodzi o wybor odziezy??? smiesza mnie taki laski jak wy No, to jesteś "laska"... pokazałas ...skoro ubierasz się tak z klasa jak się wypowiadasz to już wszystko wiadomo:D