Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek jebany młotkiem

jak można dawać takie imiona !!!

Polecane posty

Gość prraawda
U mojego synka w przedszkolu jest chlopiec imieniem Waldek.Moze i nie najgorsze imie ale nauczycielka nie uznaje zdrobnien i do kazdego dziecka zwraca sie pelnym jego imieniem czyli Katarzyno,Magdaleno itd...a kiedy slysze jak wola Waldemarze to smiech mnie ogarnia za kazdym razem.Waldemar.....

"nic dziwnego, że dziec gnębią rówieśników w szkole, skoro sami rodzice dają im taki przykład " dokladnie, od kogos dzieci biora przyklad, same sie nie zorientuja ze takie czy inne imie jest brzydkie to tak jak z wlosami.. rude tez sa wysmiewane.. a ile doroslych ludzi mowi ze rude dziecko to brzydkie dziecko? mnostwo

Numer polega na tym, że dzieci nie wiedzą co to dziwne imię i zwykle przyczepią się do tego samego co rodzice.

Gość mireczkaa
Angel, a Ty masz dzieci? Kto te dzieci uczy, że jakies imie jest dziwne?

Gość buty o których mowa
rzecz w tym, że dziecko przyjmuje wszystko takie, jakim jest nie zastanawia się, że coś jest 'inne' no chyba, że będzie 20 osób niebieskookich o blond włosach, a jedno będzie brązowookie z czarnymi włosami- ale to lezy w kwestii rodziców, żeby dziecku wytłumaczyć, że to tez jest ok tak samo jakby dziecko wyśmiewało, że ktoś ma w domu fioletowe ściany, bo u niego samego są żółte jeśli coś jest z założenia różnorodne, to dziecko przyjmuje to jako normalne 'dziwna' byłaby jedna Joanna wśród reszty Karolin... ale kiedy wszyscy nosza różne imiona... no to...

Gość rozumiem,że ten kotek
jebany młotkiem to jesteś "centralnie" ty....to by wiele wyjaśniało ,bo jeteś tak pusta i głupia ,że nawet żal mi ciebie nie jest........a te dzieci rzekome ,ktore będa wyśmiewać tych wszystkich Kazików ,Antoniny i Stanisławów to będą chyba z twojego miotu,bo skoro mamusia daje taki przykład to trudno dzieciom sie dziwić....tyle

Gość nie do wiary......
pewnie pół tramwaju wybuchło śmiechem z Ciebie że masz taki ogranicznik w głowie, drugie pół było zażenowane

Gość buty o których mowa
myślę, że zaśmiali się z innego powodu :) bo to faktycznie zabawne, kiedy ktoś w tak 'poważnym tonie' zwraca się do małego dziecka podobnie śmiesznie zabrzmiałoby: Julio! Karolino! Joanno! Tomaszu! Wojciechu! czy jakkolwiek inaczej ;) Nie sądzę, by któremukolwiek z pasażerów przyszło na myśl, że autorka topiku wyśmiewa się z samego imienia

Gość a ty, autorko
jak masz na imie? niech zgadnę...hmmmmm...Jessica,Claudia,Vanessa , czy może Sandra??????

kolejny zalosny topik ... i fulstratka nie majaca co robic ... zajmij sie swoja dupa bo wcale nie masz racji kazda matka ma prawo nazwac dziecko tak jak jej sie podoba . nie lepiej te victorie wanessy oklepane do bolu daj spokoj💤

Gość aguka;)
chyba cię troszkę poniosło autorko to są bardzo normalne imiona a to że tobie się nie podobają to twój problem, nazywaj sobie swoje dzieci jak chcesz i zostaw tę swobodę innym

Gość aguka;)
a wulgarność twojej wypowiedzi niezbyt dobrze o tobie świadczy

ja tam nie widze nic dziwnego w tych imionach co wymienilas, fakt to stare imiona ale jak widzisz powracaja znowu i jest ich wiecej. dla mnie bardziej dziwnie brzmia imona w polsce tj. dzordz, brajan, jesika,

Gość co za ludzie dzisiaj
autorko odrobiny kultury nie masz, wstyd po prostu wstyd i obciach tak sie zachować!!

Gość sposób w jaki sie wysławiasz
nie pozostawia żadnych wątpliwości,że jesteś pustą dziewucha,najprawdopodobniej małolatą z bardzo niskim ajkiu.......więc idź szybciutko do książek,może to jeszcze nadrobisz

Gość a niby co z tymi
imionami nie tak jest? Ladne polskie imiona. a wy sobie dawajcie na imie dzieciakom Wiwien i jakas Neomi czy co tam jeszcze wam wpadnie w ucho....Marimar se ja kurcze nazwijcie albo Paloma!

Gość a syn mojego ex
ma na imię Dorian. Śmiać mi się chce,bo to matka dzieciaka takie imie wybrała a on nie miał nic do gadania. Zawsze mówił,że jego synowie będą mieli na imię Maciej i Jakub.

Gość co za ludzie dzisiaj
nie dziwie sie już tym dzieciom w przedszkolu, bo może z tego wyrosną, ale żeby dziewczyna pewnie już dorosła naśmiewała sie wprost z czyjegoś imienia? toż to wstyd i hańba...

Gość XXAngel24XX
A imię Fabian wam się podoba??

Gość tamtaramtam tam tam
Fabian mi sie wydaje takie ''napompowane'' nie wiem dlaczego

Gość oranyjulekk
Kamilcia-tobie się podoba to imię,a synowi?;-)

Gość pikaczuja
Mam starszego brata i jak się urodziłam prosił rodziców żeby dali mi na imię Zosia:-/ Do dziś jestem wdzięczna matce że go nie posłuchała.

Gość każdy tu szuka
a Twoje dzieci jak mają na imię, droga Autorko? :) Kazimierz jest na pewno mniej obciachowe niż dzisiejszy Oskar, Oliwer (Olivier OMG).

Gość mireczkaa
a ja zauważyłam, że teraz jest powrót do polskich tradycyjnych imion- właśnie Antonina, Zofia, Maria, Ignacy. Mnie sie to podoba. I wstrzeliłam się niestety w tą modę- bo od zawsze wiedziałam jak będzie miała na imię moja córka :) Chociaż nie znam żadnego dziecka o takim imieniu jakie dałam córce.

Gość tamtaramtam tam tam
Bogus to nie Bogdan tylko Boguslaw przeciez

Gość ljoilj
A ty autorko jestes bardzo wulgarna kobieta, robisz sobie zarty w autobusie z imienia dzicka i co ulzylo ci. NIe twoja sprawa jak inni nazywaja dzieci, co moze lepsze Adzeliki, Nadje i Brajany? Zajmij sie lepiej soba i swoim dzieckiem a innym dupy nie obrabiaj.