Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość virtucon

tekst bylego

Polecane posty

Gość virtucon

od jakiegos czasu milutki pomocny i obecny w moim zyciu minal miesiac od rozstania i dzis poprosilam czy by podwiózł mnie na zakupy a on ze jutro bedzie mogl odpisalam ze jutro to mam randke ale ok dzis pojde i sama zrobioe zakup a on odzwonil i mowi ze jak mam randke to mnie podwiezie dzis tylko zebym szybciutko zrobila te zakupy o co chodzi chyba ma mnie w dupie

Gość bbbaaa111111
to watpie ze dotrzesz na ta randke :)

Gość bbbaaa111111
no to raczej nie byloby normalne gdyby byly chlopak chcial cie zawiezc na randke.. ma w tym jakis swoj cel napewno

Gość virtucon
on mnie na randke nie zawozi tylko dzis na zakupy bo jutro mam randke a on tak bezproblemowo ze luzik to jak masz randke to ci pomoge dzis :(

Gość glyui
To chyba Twój były, nie? Co miał niby zrobić? Pobić Cię za to, że masz randkę? Lepiej się kobieto ciesz, że masz takiego byłego, który Cię wozi bezproblemowo na zakupy. Nawet jak nie ma czasu to jakoś go organizuje żeby Ci pomóc. Jakby miał Cię w dupie to by powiedział, żebyś se sama jechała.

Gość virtucon
ma w dupie jako kobiete nie zalezy mu na powrocie

Gość bbbaaa111111
aa no zle skumałam... ale jak dla mnie to i tak dziwne ze byly cie podwozi na zakupy jakby mial cie w dupie to by raczej nie jechal z toba...

Gość walnij się w łeb
Jesteś bezczelna, niech cię wozi ten z którym się umawiasz a nie wykorzystuj byłego bezwstydna zdziro!

Gość virtucon
moze mily chce byc

Gość virtucon
to on mnie zostawil nie ja jego zreszta ja jemu tez pomagam w pewnej sprawie

Gość herbatkaaa
a z kat ta pewnosc ze mu nie zalezy na powrocie, przeciez nie wozil by cie na zakupy tak bezinteresownie

Gość herbatkaaa
wiec sama widzisz ty jemu pomagasz wiec masz odpowiedz,chce zebys mu pomagala

Gość virtucon
moze mily jest poprostu? chodz w sumie mialam do zabrania od niego jedna reklamowke rzeczy jeszcze i chcialam ja zabrac i isc aon ze nie ze przyjedzie po mnie do pracy i zawiezie do domu lub wracam od dentysty dzwoni do mnie i mowie ze wlasnie wracam a on zebym w okreslonym miejscu poczekala to on mnie podwiezie

Gość nunczako
widzę, że: "z kat" robi furorę na kafe :)

Gość virtucon
nunczako nie mow tak o sobie:)

Gość herbatkaaa
nuneczko- to zle widzisz,napisalam tak przez przypadek to nie jest forum aby wytykac komus jego bledy w pisowni

Gość virtucon
herbatka a ty co sadzisz?

Gość herbatkaaa
juz napisalam co tym mysle ale uwazam,ze dziewczyna przesadza z ta pomoca.faceci nic nie robila bezinteresownie. a ciekawe czemu on zerwal z autorka jak teraz jest dla niej taki mily i chce z nia kontaku

Gość virtucon
ja przesadzam z pomoca? ja o nic go nie proszę to pierwszy raz odrozstania a zostawil przez klotnie a nie wiem dlaczego jest teraz taki wczesniej malo mnie nie podryzl a teraz milusi moze jest taki bo mu moja pomoc jest potrzebna:( i wcale nie mysli o powrocie tylko mnie lubi nadal i tak sie zachowuje

Gość herbatkaaa
wlasnie on taki milusi bo jestes mu potrzebna

Gość virtucon
moja pomoc w konkretnej sprawie czy ja? chodz w sumie sam by sobie poradzil

Gość herbatkaaa
twoja pomoc w konkretnej sprawie lub chce wrocic.a moze chce poprostu byc mily ale szczerze to w to watpie a ile czasu uplynelo od waszego rozstania?dlugo byliscie ze soba?

Gość ulalalala4566
Może za dużo nie myśl po prostu? Oboje z mężem nadal utrzymujemy kontakt z kilkoma naszymi byłymi (tymi co wartościowszymi, nie ze wszystkimi) i wcale nie zamierzamy do nich wracać (ani one i oni do nas). Z drugiej strony może zaczynając od przyjaźni chce naprawić co zepsuliście? Nie wszystko musi być czarno na białym. Niech czas płynie i zobaczysz co będzie.

Gość virtucon
1,5 roku razem miesiac po rozstaniu :(

Ja jebie. To twój były. Nie wstyd ci, że się nim tak wyręczasz? To twój służący czy co?

Gość virtucon
sam chce pomoc 3 dni temu pytal czy na zakupy nie chce pojechac ale wtedy podziekowalam a ja jemu projekt robilam i zaltwiam realizacje za male pieniadze i nic zato nie biore

Gość lovethem
Po mojego celowo napisałaś do niego, a przecież sama doskonale poradziłabyś sobie na zakupach bez niego, jak to nie raz bywało. szukasz okazji do kontaktu z nim. oraz do tego, by mu oznajmic, że masz randkę. Po co? Głównie dlatego, że pewnie nie wyleczyłaś sie jeszcze po rozstaniu, może to on Cię zostawił, może czujesz sie niedowartościowana i chciałaś zobaczyć jego zazdrość na wieść o tym, że masz spotkanie z kimś. A chłopak zachował się nieschematycznie. Olewka i chce Ci jeszcze pomóc, byś na luziku dotarła na randeczkę. Zawsze czyjeś zachowania nieschematyczną burzą nas spokój ducha. Zastanów się po co do niego piszesz i dlaczego szukasz z nim kontaktu. Jeśli czegoś od niego oczekujesz, to nie ładuj się w nowe znajomości, bo będzie więcej strat niż zysku.

Gość virtuvon
nie celowo bo akurat samochod byl na reke jutro mam spotkanie wiec wieksze zakupy robilam

Gość Katooo
Co za durne tłumaczenia, wciskaj je byłemu, przeciez zakładasz o nim tutaj 3 tematy dziennie

Gość virtuvon
no i bylam na tych zakupach on milutki pobiegl mi po koszyk pozniej biegal z koszykiem widzial ze biore produkty na salatke i mowi oo salatka popisowa to cos powaznego chyba w sensie randka i tak kilka razy pozniej mowil jak to mu dobrze jest i wogole po co to mowi jesli tak jest to sie nie mowi