Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość virtucon

tekst bylego

Polecane posty

Gość Katooo
ale jesteś durna, jak biega za tobą z koszykiem to fajnie, a jak mówi że jest zadowolony bez ciebie to już focha załączasz. Ty masz ten zespół co la Looooser chyba. nie przyjmujesz do wiadomości faktu, że koleś nie jest tobą zainteresowany?

Gość virtuvon
nieee ciesze sie ze mu dobrze;)

Gość Katooo
podobno masz randkę z kimś nowym, czy to zmyślona story dla byłego?

Gość virtuvon
jutro bedzie randka

Gość virtuvon
zadna zmyslona dlaczego mnie atakujesz? dla mnie to tylko dziwne jest bo tydzien temu malo mnie nie pogryzl czulam ze nienawidzi a teraz zmiana fakt ja nie wracam do tematu nas ale mimow szystko za bardzo pomaga ja jemu tez ale to w temacie ktory juz jakis czas sie toczy

Gość Katooo
Nie atakuje cie laksa, spokojnie, ja tylko wyciagam wnioski, zakładasz 10 tematów o byłym dziennie , a zero zająknięcia przy tym o nowym facecie- od razu widać jaki masz problem.

Gość virtuvon
nom bo pewnie siedzi gdzies w glowie zal to miesiac od rozstania a nowy hmm to pierwsze spotkania nie wiem jak sie to rozwinie ale spotykam sie z ludzmi chce sprobowac zobaczyc a jezeli chodzi o bylego to raczej probuje zrozumiec jego zachowanie wyprowadzalam sie w atmosferze ze on ma juz dosc i super ulga ze mnie nie ma wiec milo jest myslec ze jednak lubi:)