Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totutatuta

Dlaczego ludziom w moim otoczeniu przeszkadza że mam krótkie włosy?

Polecane posty

Gość totutatuta

Ciągle słyszę jakieś wredne uwagi na ten temat, nie czaje klimatu, o co chodzi? Na brak powodzenia nie narzekam.

Gość D.BillI
kiedyś ogoliłam się na 3mm, najmniej przyjemna uwaga brzmiała, że ładnie mi, ale takie włosy są mało kobiece... może się przez to wyróżniasz i zazdrość jednak przemawia?

Gość totutatuta
olewam to najczęściej, ale ileż można wysłuchiwać, mam coraz to nową fryzurę, czasem całkiem króciutkie, czasem trochę odrosną, czasem dam fryzjerowi zaszaleć, ostatnio nawet w sklepowej kolejce jakieś komentarze...

Gość fgbghbyy
bo krótkie włosy są bardzo mało kobiece - zwłaszcza takie ''na chłopaka''

Gość logjw4ogj
polska nietolerancja przytyjesz to tez ci wypomna:o

Nie wiem odkładnie jaką ty masz fryzurę czy bez niczego na tzw "chłopca" bo np moja mama osobista ma na krótko obcięte tzn nie fest ze 1 cm tylko więcej troche - Coś ala irokeza ma poza tym pofarbowane na bordowo i wygląda zajebiscie . :P i nigdy nie słyszała w swoim kierunku uwag jakichkolwiek .

Gość totutatuta
nie wiem co mam odpowiadać na takie zaczepki, zwykle nie brak mi języka w gębie, ale to jest jakieś zupełnie nie do pojęcia, nie mieści misię to w głowie, wyobrażam sobie na przykład, że gdzieś tam na przystanku stoi koło mnie dziewczyna i ja do niej wypalam: hej panienko odrosty se zrób bo to nieestetyczne... to co w tym klimacie jest

Gość D.BillI
nic nie mów tylko patrz jej w oczy tak długo aż spuści wzrok...jeśli w ogóle będzie miała odwage spojrzeć Ci w oczy.... ludzie nie lubią tych, co sie wyróżniają - myśle, że to o to chodzi

Gość a niby co z tymi
pewnie komentarze sa od dziewczyn...wiec je olej, baby sa wredne i wiecznie im w dupie zle,a zazwyczaj krytyka wynika z zazdrosci chociazby tym, ze Ty masz odwage miec fajna orginalna fryzurke a one nie...olewaj te wredne baby...

Gość totutatuta
teraz mam tak z 7-8 cm, po bokach krócej, raczej nie na chłopaka, chyba, że na jakiegoś metrosa :)

Gość totutatuta
mało że patrzę w oczy to jeszcze uśmiecham się przyjaźnie, trzeba walczyć z tym wredniactwem, wiecie co, przez chwilę na prawde mi się wydawało że może chodzić o coś więcej

7-8 cm to nie jest mało to co oni chcą ? ;/ Niech sie interesują sobą a nie patrzą na innych .

Gość D.BillI
o coś więcej? znaczy, że podrywają?;)