Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegryw-wygryw

Myslałam ze jestem ładna ale patrzac na inne laski na ulicach...

Polecane posty

Gość przegryw-wygryw

one sa bardzo atrakcyjne. Maja super ciuchy, mnie nie stac na duzo ubrań. Sa po prostu piekne:( a ja wygladam jak szogun:(

Gość przegryw-wygryw
Chetnie :P ale mówie Ci jestem szogunem, no przynajmniej sie tak czuje.

uroda to wyglad twarzy i ciała a nie jakies ciuchy i badziewne dodatki :) kazda kobieta pokazuje swa urode wtedy kiedy wychodzi prosto z łozka :D

Gość przegryw-wygryw
ale dzieki ciuchom wyglada sie bardziej atrakcyjnie:) nie wiem czy moja twarz jest piekna, mnie sie podoba, ale to nie znaczy ze innym tez:(

wazne ze spodoba sie temu jednemu : ) chyba ze zyjesz tym by kazda osoba cie podziwiała;D

Gość przegryw-wygryw
tego jedynego nie mam :( nie, nie musze sie podobac wszystkim naokoło, gusta sa rozne, ale kobieta lubi jak faceci ja podziwiaja

hej autorko ! nie szata zdobi człowieka...., nie musisz być super modnie ubrana by ktos cie zauwazyl, ani tez nie swiadczy o twojej atrakcyjnosci:)a jesli chcesz zmienic styl na mniej szogunowy, upoluj cos w second handzie:P tam ubieraja sie teraz i bogacze i biedni...

Gość przegryw-wygryw
no własnie myslałam ostanio by odwiedzic second hand, wiem, ze mozna tam znalezc fajne ubrania. chyba w piatek sie wybiore:) ale i tak figure mam do bani :( szczupła, ale co z tego jak piersi malutkie i brak wyraznego wciecia w talii? czasem czuje sie jak facet