Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nanunana

Warto wziąć kamerzystę!!!!

Polecane posty

Gość Nanunana

Dużo razy widziałam tutaj jak dziewczyny piszą, że nie chcą kamerzysty. Też się zastanawiałam ale dzisiaj otrzymałam nasz film weselny i wiem jedno! Warto!!! Zdjęcia nie oddadzą jednak tego co film, nie pokażą ruchu, nie usłyszymy na nich przysięgi. Jest to ogromna pamiątka! Nie zastanawiajcie się dziewczyny!

ja się właśnie zastanawiam czy brać fotografa, a jeśli chodzi o kamerzystę to nie waham się. Może innych te filmy będą nudzić, ale dla pary młodej jest to ogromna pamiątka zgadzam się:) ja na swój ślub na pewno wezmę kamerzystę, ale sprawa do zastanowienia jest jeśli chodzi o zdjęcia.. chcę troszkę oszczędzić.

Gość ślubowniczka 2012
my mamy odwrotnie, pełny pakiet zdjęć, kamerzysty nie bierzemy, zbędny koszt, ja chcę tylko mieć uwiecznioną przysiegę wiec mąż chrzestnej nam nagra, moze jeszcze jakieś szczegóły całej uroczystości ale też maż chrzestnej, szkoda nam pieniedzy na profesjonalnego kamerzyste, wolimy mieć zdjecia, każdy ma swój gust

Gość ślubowniczka 2012
my mamy odwrotnie, pełny pakiet zdjęć, kamerzysty nie bierzemy, zbędny koszt, ja chcę tylko mieć uwiecznioną przysiegę wiec mąż chrzestnej nam nagra, moze jeszcze jakieś szczegóły całej uroczystości ale też maż chrzestnej, szkoda nam pieniedzy na profesjonalnego kamerzyste, wolimy mieć zdjecia, każdy ma swój gust

Gość Nanunana
najlepszy film był jednak z nocy poślubnej, jak mój luby mnie dopycha

Gość ale o co choooodzi?
My wzieliśmy kamerzystę w pakiecie ze zdjęciami taki duet i wcale drogo nie zapłaciliśmy sam kamerzysta 1200 a jeśli wraz z fotografem to 1600 zł. W tym oczywiście 130 zdjęc na papierze ( 100 formatu 10x15 i 30 zdjęć formatu 18x21) reszta zdjęć na płytce.

Gość magga111
Witam :) pomóżcie kochani ... może powstać świetny studencki projekt wystarczy ze wejdziecie na http://www.centrumaktywnych.pl/konkursi a tam "zobacz zgloszenia innychi" i oddacie glos na coworking z goryyy bardzo dziekuje :))))))