Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inesssska87

Czy bawialnia to dobre rozwiązanie dla...?

Polecane posty

Gość Inesssska87

Mam dylemat. Jestem mamą 18 miesięcznego Synka. Nie pracuje na pełny etat, ale robie doktorat i mam dużo nauki w domu i pisanie pracy. W mojej rodzinie nie ma żadnych dzieci, koleżanki mają swoje życie i widzimy się raz na "ruski rok". Czy oddanie Synka do bawialni prywatnej w rodzaju żłobka na kilka godzin 3 razy w tygodniu to dobry pomysł?? Czy któraś z was tak zrobiła? Nie ukrywam, że byłoby mi lżej, ale najważniejsze są pozytywy płynące dla dziecka, więc proszę o opinie.

Gość strona 703
jeżeli faktycznie tylko 3 razy w tygodniu, to nic złego w tym nie będzie a nawet lepiej, bo maluch będzie miał kontakt z innymi dziećmi a to sprzyja rozwojowi, musisz tylko sprawdzić tę :przechowalnię".

Gość Gevalia
No jasne, że dobre. Ja bym tak zrobiła na twoim miejscu.

Gość strona 703
*przechowalnię, nie wiem czemu mi złośnik wyszedł?

Gość Inesssska87
Już teraz czuje się jak "wyrodna" matka, chociaż szkoda mi synka, który całe dnie przesiaduje ze mną. mąz pracuje za granica i wraca na weekendy a w tygodniu mały kisi sie z mama, która w zabawie nie dorówna równieśnikowi, więc rano spacer, pozniej drzemka, pozniej snucie sie po domu, spacr i spać... taka bawialnia moglaby byc urozmaiceniem :) a dla mnie chwila wytchnienia. Piszcie jeszcze :)

Gość ale on jest jeszcze malutki
Moze sprobuj oddac go najpierw na jeden dzien i zobacz jak bedzie? A nie od razu 3 razy w tygodniu.