Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzia021

Da sie kochac dwuch??

Polecane posty

Gość zuzia021

mam wielki problem od paru dni.. i potrzebuje porady osoby obiektywnej bo od 1.5 roku bylam z pewnym chlopakiem i zerwalismy bo mnie oklamywal ważniejszy byl alkohol i koledzy... poznalam drugiego u kolezanki i bawilam sie z nim na dyskotece i wpadl mi w oko a ja mu juz dawno jeszcze bedac z tamtym teraz minal miesiac ponad od zerwania z panem x i od tygodnia jestem z panem y. i dopadly mnie watpliwosci nie wiem z ktorym chce byc;/;/ pan y spotkal sie z byla dziewczyna niby pogadac bo chciala a ja spotkalam sie z byly i podpilam sie i wrocilam niby ale teraz tego zaluje ;/ obaj do mnie pisza dzwonia a ja nie wiem co zrobic zostawic obu czy wybrac ktoregos ;/

Gość zuiannaaa
dwuch nie ale dwoch tak :P

Gość erykreere
Wybierz x. Myślisz ze ktoś wejdzie do twojego serca i wybierze za ciebie? Sama sobie poradz. Zrób listę plusów i minusów obu:) Porównaj. Tylko od tygodnia, to nie wiesz czy sie uda. Boisz się?

Gość *Caryca*
nawet dziesięciu.. musisz mieć tylko serduszko jak stodoła :P

Przyczyną rozstania z X było generalnie to, że nie czułaś się ważna dla niego. Czesto wybierał zamiast Ciebie alkohol i kolegów. Co takiego zmieniło się, że teraz będzie inaczej?

Gość zuzia021
ale przez pana x juz duzo wycierpialam uzywal do mnie wulgarnych słow i zwrotow robil afery publiczne i to dlatego ze odkrywalam jego klamstwa... on ma teraz jakas obsesje na moim punkcie i moja rodzina go nie lubi spotykalam sie z nim tylko na miescie i u niego u mnie nigdy. a pan y jest bardzo lubiany boi choc jestem z nim od tygodnia to krece od miesiaca. tyle ze pan y jest mojego wzrostu a to dla nas kobiet tez jest problem

Gość zuzia021
obiecuje mi ze bedzie inaczej meczy mnie od rozstania i oczywiscie w tym czasie 2x mnie wyklnal publicznie a potem dostal jakiegois ataku i plakal i wogole chcial sie zabic to troche chore

Gość lepiej kochac
tszech

Gość lepiej kochac
caryca to nie serduszko ma byc jak stodola ;P

Kryterium doboru jest popularność i wzrost? No proszę Cię! Liczę, że musisz być jeszcze baaaardzo młoda :)

Gość zuzia021
jesli myslec realnie i przyszlosciowo to pan y bo pan x zyje z dnia na dzien ....

Gość zuzia021
tak mam 18 lat. nie chodzi o wzrost to jest najmniejszy problem chodzi o to ze nie wiem ktorego wybrac z panem y jest smiesznie zawsze mnie rozbawi a jak dzwonia pan x to nic nie mowie i wogole zamulona jestem i dodam ze strasznie mi go zal;(

Dziewczyno, na 90% żaden z nich nie będzie Twoim partnerem, mężem do grobowej deski. Wybierz tego, który ma więcej ogłady i kultury.

Gość zuzia021
czyli raczej y

Gość zuzia021
chociaz nie wiem moze uwierzyc w zmiane pana x czy myslicie ze to niemozliwe

Gość ej ty zuziu
nie kochasz zadnego,nie oszukuj się nie potrafisz kochać bo jesteś interesowna a ktory z nich więcej zarabia ktory z nich jest bardziej hojny i z gestem? wygląda mi ze x a ja myslę,ze x juz zmądrzał i odstawia kabaret w ktorym ty odgrywasz glowną rolę przypuszczam ze jestes stara babą

Gość zuzia231
nie nie nie nigdy nie jestem z takich glupich szmaciur nigdy nie pozwalalam by facet mi cops stawial lub kupywal bo mi sie to np zle kojarzy