Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcgvxcfgfcxg

KTÓRA DZIEWCZYNĘ BYŚCIE WYBRALI NA PODSTAWIE TYCH 2 OPISÓW??

Polecane posty

Gość xcgvxcfgfcxg

która robi lepsze wrazenie i dlaczego 1) 164cm, 48kg, długie włosy brązowe, niebieskie oczy, jasna karnacja, ubiera się kobieco, lat 22, nie jest typem imprezowiczki, interesuje sie kosmetologią, studiuje techniczny kierunek, ma duzy temperament 2) 156cm, 50kg, krótkie ciemne włosy, brazowe oczy, ciemna karnacja, ubiera sie tez kobieco, lat 22, spokojna cicha, ale lubi porzadnie zaimprezowac, studiuje politologie

Gość zabadddo
z opisu to dwójeczka

Gość MATEUSZ TO JA KOCHAM CIE
tzn,. bez tego ze sie interesuje kosmtologia, no bez jaj:/ jednak nie jest podobna do mnie, pimyliłam sie.

Gość asfffffffffffwwwwwwwwwwww
Jak dla mnie obie dużo za niskie. Jak już to wziąłbym 1 bo też studiuje kierunek techniczny, ale z opisu na ładniejszą nie wygląda.

Gość heheeeejokeehehehe
First - bo ma plusa u mnie, że nie imprezuje. Nie lubię imprezujących wywłok, bo wiadomo, że takie za drinka oddadzą swoje ciało w kiblu, blee.

Gość sorry me moi
no to zalezy. a ty jestes typem imprezowicza czy nie? poza tym czy to wazne czy oczy sa niebieskie czy zolte? chyba wazniesjze jest czy ogolnie dziewczyna ejst ladna czy nie. co z tego ze ktos ma zielone oczy jak ma byrdzka gebe albo garba.

a taka: 170, 53, dlugie sredni blond (naturalne), 22 lat ubiera SIE kobieco , jest typem imprezowiczki, studiuje kierunek techniczny, ,ma duzy temperament

Gość fajny gosc567
czesc wszystkim sluchajcie, szczegolnie wszyscy ktorzy w miare czesto uzywaja forum. na stronie ktora zaraz podam jest konkurs, chodzi o to zeby po prostu tam postowac . 4 najlepszych wygra po 500 zlotych. sens w tym jest taki ze strona ta powstala 3 miesiace temu i nie ma wielu uzytkownikow, pare postow dziennie moze autebntycznie sprawic kogos zwyciezca. Maja tez inne konkursy , bo chca na sile przyciagnac ludzi.l co chwile ktos cos tam wygrywa. maja 4 konkursy, plus wysylaja niektorym nagrody niespodzianki, np jedna dziwczyna wygrala ipoda poza konkursem dlatego ,ze np byla pierwsz osoba w danym miesiacu ktora wyslala zdjecie.... mowie na powaznie. adres http://www.dane-miast.pl - a skad to wiem? stad , ze jestem administratorem na tamty m forum. zapraszamy

MATEUSZ TO JA KOCHAM CIE a taka: 170, 53, dlugie sredni blond (naturalne), 22 lat ubiera SIE kobieco , jest typem imprezowiczki, studiuje kierunek techniczny, ,ma duzy temperament Gdyby nie była imprezowiczką i była wyższa to może, może :P

imprezowanie oczywiscie w rozsadnych granicach, a wzrost.. jak zaloze kilkutastocentymetrowe szpilk to mam okolo 1,80 cm wzrostu , i chyba wystarczajaco duzo

MATEUSZ TO JA KOCHAM CIE imprezowanie oczywiscie w rozsadnych granicach, a wzrost.. jak zaloze kilkutastocentymetrowe szpilk to mam okolo 1,80 cm wzrostu , i chyba wystarczajaco duzo To byś musiała cały czas te szpile nosić :P

bo co???? bo ty bys tak chcial? haha dobre sobie, nosze to co mi sie podoba i w czym czuje sie wygodnie :P

MATEUSZ TO JA KOCHAM CIE bo co???? bo ty bys tak chcial? haha dobre sobie, nosze to co mi sie podoba i w czym czuje sie wygodnie To bardzo dobrze że chodzić w czym CI wygodnie :P Mnie to rybka :P

Gość filipek.
i lowe ju i mateusza :-D

tylko ja go moge kochać!! i nikt go nie kocha bardziej nawet wlasna matka :(

Gość filipek.
masz obsesje,ale to ja byłem w nim wczoraj

marzyciel :) kula w leb dla takich oblesnych pedałow ;/

Gość filipek.
nie jestem pedałem ,a juz napewno nie obleśnym