Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krolowaaa

zwiazek z 29 letnim prawiczkiem

Polecane posty

Darker "Prawictwo to skutek i objaw pewnych dysfunkcji. Na ogol." Tym gorzej dla ogółu bo każdy tak zaczynał. Jak zaczynał? Każdy był 25 letnim prawiczkiem? Jest różnica pomiędzy byciem 20 letnim prawiczkiem, a 25 letnim prawiczkiem. W wieku 20 lat to jeszcze nic nienormalnego, ale jak się ma 25 lat a tym bardziej 30 lat to jak najbardziej jest to skutek i objaw pewnych dysfunkcji.

"W wieku 20 lat to jeszcze nic nienormalnego, ale jak się ma 25 lat a tym bardziej 30 lat to jak najbardziej jest to skutek i objaw pewnych dysfunkcji." I chuj z tego?

Gość luuuzik
Spox, zaraz pewnie wróci Looooser z kolektury i pochwali się, że widział swoją Gertrudę jak szła za rękę i spojrzała na niego powłóczyście. Teraz pojawia się pytanie - czy tusz jej się skleił czy też chciała w ten sposób zasygnalizować Looooserowi głębokie uczucia w niej drzemiące.

"Spox, zaraz pewnie wróci Looooser z kolektury" Może wpadnie pod samochód.

Gość Zuzanna Amelia !!!
Nieboszczyk - o ile dysfunkcja da sie naprawic czy tez znormalizowac to ja bym sie tak bardzo nie martwila.

Gość Zuzanna Amelia !!!
Zalezy Ci na tych wszystkich sprawach , ktore wymieniles czy tylko na znalezieniu partnerki ?

Prawda jest taka że 90% prawiczków po około 25 roku życia już do śmierci będzie prawiczkami, 9% zacznie korzystać z usług prostytutek, a jedynie 1% pokona swoje dysfunkcji... tak wynika z badań Bułgarskiego Agencji ds Biopaliw.

A da się pracować nad tym? To powiedz mi jak ktoś nietowarzyski, kto nie lubi przebywać przez dłuższy czas w większym gronie ludzi ma stać się towarzyski? Myślisz że da się zmienić swoją naturę?

Gość Zuzanna Amelia !!!
To dobrze czy zle ?

Gość koszysta
W takim wieku trudno eliminowac dysfunkcje... zwlaszcza samemu... jakas terapia behawioralna moze by sie zdala...

Gość jak widać prawiki
z wszystkiego robią problem i wyolbrzymiają do plus nieskończoności, większość dysfunkcji da się leczyć - małomówność, strach przed wystąpieniami publicznymi ale jak oni nie zadali sobie trudu żeby poznać KOBIETĘ to pewnie nawet podtarcie rowa tak żeby nie umazać kafelków stanowi dla nich problem Amelia, Aggie i inni - powiedzcie szczerze, chce się Wam z nimi w oogóle gadać? cokolwiek powiedzie i tak to oleją ob oni mają swój świat pełen fobii, chorych idei , kompleksów przez duże K Spójrzcie na faceta bez nóg, który jeździ na wózku i został alpinistą, jak walczy z przeciwnościami losu, nie poddaje się, czerpie z życia pełnymi garściami a te ciotki tutaj już od kilku lat ględzą o tym samym czyli o niczym

Gość Zuzanna Amelia !!!
Czy to TY PZW ???? Jeskli tak to ....znasz moje zdanie.

Gość Podoba mi się słowo dysfunkcja
Kiedyś też byłem prawiczkiem. W wieku w którym wg waszych ocen powinienem niezwłocznie udać się do burdelu. Czy miałem jakieś dysfunkcje oprócz małej ilości czasu wobec bardzo dobrze płatnej pracy, wielu zainteresowań i dobrego kontaktu z rodziną ( nie czytaj z rodzicami ). Czy wg was powinienem znaleźć sobie pierwszą lepszą tępą szprychę i ją wyruchać ? Wiedzcie, miałem wiele okazji nie tylko na to, ale na związek z naprawdę ładnymi i mądrymi dziewczynami. Po prostu nie chciałem ich angażować. Nic do nich nie czułem. Chciałem pozostać idealistą. Tak, już nim nie jestem, ale to nie ma związku z tematem :)

To nie natura, to cechy charakteru, natura to łączenie sie w pary. tak, myślę ze da się zmienić swoje cechy charakteru, ale wymaga to sporej pracy.

Aggie:) A wiesz co to jest osobowość? Osobowość to są względnie stałe cechy charakteru wg. niektórych definicji. Cechy których się nie da zmienić. Pisząc o natura miałem na myśli właśnie te cechy. Aspołeczna natura/osobowość.

NO ja wiem, że oni robia z tego problem bo większych nie mają (i oby nie mieli) no ale co zrobić.

Gość koszysta
znacie kogos kto byl przez 20lat odludkiem, a potem stal sie dusza towarzystwa? ja nie znam nikogo takiego... oczywiscie, nie musimy popadac w skrajnosci... ale takie zmiana jaka taka jest malo prawodopodobna

Gość Żarówka TE
Ja to już nic nie kumam - robić Wam się nie chce / patrz Luzeros /, do wojska też iść nie chcecie / a może tam by wam z doopy wypędzili myszy /, baby szukać nie potraficie, wielu siedzi na garnku rodziców / Luzeros się kłania / a macie takie aspiracje jakbyście chcieli kandydować do Kongresu. Pozostaje tylko jedno rozwiązanie, spakować Was do rakiety i w kosmos.

gówno a nie osobowość, moim zdaniem po prostu narzekacie bo przez to czujecie się dobrze. Jesteście szczęśliwi gdy jesteście nieszczęśliwi:) Fajnie jest poględzić na kafe o ciągle tym samym wałkowanym milion razy temacie. Darker to jeszcze napisze coś do rzeczy, widać że facet nie głupi. Looosery i ci inni wałkują to samo bo po prostu nie mają prawdziwych zmartwień. Osobowość....czyli ugrzązłeś stary nic się nie da zrobić. Taa.

"znacie kogos kto byl przez 20lat odludkiem, a potem stal sie dusza towarzystwa?" A po co być dusza towarzystwa? Aż taki zakompleksiony jesteś, że musisz być lepszy od innych?

Gość Podoba mi się słowo dysfunkcja
koszysta, znam pewnego niemego pustelnika, który wąchał więcej cipek niż można zobaczyć w czasie karnawału w Rio.

Gość Zuzanna Amelia !!!
Zarowka - nie narzekaj. Masz z kim pisac na kafe. Pomysl co by bylo gdyby sie te wszystkie prawiki rozprawiczyly ? Kto by pisal z dziewczynami ?

Gość koszysta
aggie, to podaj im tutaj sprawdzone rady, ktore pozwala im sie zmienic. taka wiedza przyda sie wszystkim i jest to po prostu ciekawe.