Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krolowaaa

zwiazek z 29 letnim prawiczkiem

Polecane posty

"Darker jakby został z góry skreślony to pewnie też nie byłoby tematu. " To jest na zasadzie: co by było gdyby. Zobaczysz, więcej o nim nie usłyszymy :D

ike czyli nie dopuszczasz innych możliwości jego "stanu" niż te o których piszesz? "zakompleksiony, podstarzały itp"?

Zapomniałaś napisać, że skoro ci w tyłek wsadzał facet to jesteś lepsza przez to ode mnie zazdrośnik:P! wypnij się to i tobie jakiś wsadzi przydałoby ci się trochę dobrej zabawy:P bo zaraz pękniesz z frustracji:)

Gość Katooo
Zastanawiać sie na forum czy byc z kims to objaw madrosci. madrosci na miare rozwielitki.

"jeśli idiotka to taka, która nie chce marnować swojego czasu na zakompleksiałego, podstarzałego ciotowatego mamisynka , który nie wie jak sobie poderwać kobietę- to spoko mogę uchodzić za idiotkę " I nią jesteś bo na miano kobiety nie zasługujesz. Oby ciebie tak samo oceniali przez pryzmat twoich błędów.

I nią jesteś bo na miano kobiety nie zasługujesz coś w tym jest, darker:P wszak mam większe jaja niż ty:P

Gość autorko a zastanwó się tez
czy ten Twoj 29-latni prawiczek zdaje sie sobie sprawe, ze siedzisz na kafetrii i pytasz o takie rzeczy osoby, ktore maja (nie wszystkie) sieczke we lbie, pisza Ci po dwa zdania i doradzaja? Ty ich posluchasz, a facet nie bedzie wiedzial, skad sie Twoje zachowanie bierze. i sama sobie kretynizmy wcisniesz w leb, jak idiotka. skork uwazasz, ze masz szanse z nim na zwiazek, to wal wszystkich tutaj (nawet mnie!!!) i zyj. tyle ode mnie.

"wszak mam większe jaja niż ty" Spożytkuj je na coś więcej niż 50.000 tys postów na kafe.

Spożytkuj je na coś więcej niż 50.000 tys postów na kafe. w odróżnieniu od niektórych..... (nie będę pewnego prawika wytykać palcem:P) mam podzielną uwagę i jestem całkiem wszechstronna:)

Jako przedstawiciel prawiczków po dwudziestce powiem wam że "zakompleksiałego, podstarzałego ciotowatego mamisynka , który nie wie jak sobie poderwać kobietę" to prawda. 99% z nas to właśnie zakompleksione, ciotowate maminsynki które nie wiedzą jak poderwać kobietę... Darker, Loooser, Sosss, IMO, offerma, no i moja skromna osoba. Wszyscy właśnie tacy jesteśmy.

Gość Zuzanna Amelia !!!
Spokoj !!! Bo zaraz wszystkich porozstawiam i bedziecie do polnocy kleczec na grochu: Bycie prawikiem w tym wieku to zaden powod do dumy i to raczej naturalne , ze kobieta , ktora na takiego trafi bedzie sie zastanawiac DLACZEGO ten facet nikogo nie mial. Czy to sprawa niesmialosci, kompleksow, zlych manier czy nieatrakcyjnosci . Osobiscie nie wierze w puszczalstwo na prawo i lewo i mysle ze tych co nikogo nie mieli w wieku 25+ jest duzo wiecej niz sie wydaje. Ale czy to determinuje ze taki czlowiek ogolnie sie "nie nadaje"?

a moim skromnym zdaniem, za dużo się ludziom we łbach poprzewracało od tematu: prawik po jakimś tam wieku. Patrzcie na człowieka, na to jaki jest i co sobą reprezentuje. Nie, sorry zapomniałam że tylko Ci co wyruchali pół wsi coś znaczą dzisiaj.

"99% z nas to właśnie zakompleksione, ciotowate maminsynki które nie wiedzą jak poderwać kobietę... Darker, Loooser, Sosss, IMO, offerma, no i moja skromna osoba. Wszyscy właśnie tacy jesteśmy." Mnie taka opinia na tym forum nie przeszkadza. Pewna osoba stąd poznała mnie osobiście więc to co inni o mnie sądzą powiewa mi smętnym kalafiorem.

Gość Zuzanna Amelia !!!
Pol wsi ? niby jakie pol wsi jak wszystkie dziewczyny za swojego pierwszego wychodza ? Chyba ze krowy i kozy doliczyli.

więc to co inni o mnie sądzą powiewa mi smętnym kalafiorem :D widać:D dystans to twoje drugie imię:D

"nieudolność, ciotowatość, małomówność, nietowarzyskość, kompleksy, lęki i fobie." Jakie kompleksy? Jakie fobie? Ja lubię swoją małomówność i nietowarzyskość.

ciotowatość i fobie? no cóż nic atrakcyjnego...ale mi się nadal wydaje że tu chodzi po prostu o prawictwo.

"ale mi się nadal wydaje że tu chodzi po prostu o prawictwo. " Przecież nie musi mówić, że nim jest.

Gość Zuzanna Amelia !!!
[zgłoś do usunięcia] Darker "Pewna osoba stąd poznała mnie osobiście więc to co inni o mnie sądzą powiewa mi smętnym kalafiorem." A jednak ....

Gość koszysta
Prawictwo to skutek i objaw pewnych dysfunkcji. Na ogol.

"no ale pewnie powiedział, skoro autorka taki temat założyła." No niestety.

"Prawictwo to skutek i objaw pewnych dysfunkcji. Na ogol." Tym gorzej dla ogółu bo każdy tak zaczynał.

Gość Ech i znowu o prawiczkach
rzygać sie chce na te wywody " *BLE BLE* skoro jest prawiczkiem w tym wieku to napewno nie jest babiarzem no to chyba to plus przynajmniej cie nie zdradzi " taaa tak sobie to tłumacz, nie znalazł nikogo do 30tki bo jest wierny ha ha ha a potem jak spróbuje i dostanie przysłowiowego wiatru w żagle kopnie laske w tyłek i poleci próbować gdzie indziej , jak to mówią każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku i znam takie przypadki gdzie było toto nieśmiałe zahukane i świętojebliwe a potem wyszło na jaw puszczalskie chłopię, które nie umiało konika na wodzy utrzymać

Gość koszysta
Owszem, kazdy rodzi sie prawiczkiem, ale nie kazdy umiera prawiczkiem. Prawictwo wynika z dysfunkcji spolecznych w 99%.

"Owszem, kazdy rodzi sie prawiczkiem, ale nie kazdy umiera prawiczkiem. Prawictwo wynika z dysfunkcji spolecznych w 99%." To on jest martwy? :D

Gość Zuzanna Amelia !!!
Darker - skoro jakas ososba z kafe poznala Cie osobiscie to wiedziala ze jestes prawikiem. Skoro nadal piszesz to rozumiem , ze nie umarles z powodu tego ze ta osoba znala prawde. Wiec moze jednak nie trzeba tego ukrywac ?

każdy też jako dzidziuś sikał w majtki co nie znaczy, że jest to normalne w wieku dorosłym ba! nawet przedszkolnym