Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krolowaaa

zwiazek z 29 letnim prawiczkiem

Polecane posty

Gość ale pieprzenie rodem z PUA
I kto tu nie czyta z rozumieniem 💤. Rozkręciłeś z radami 🖐️. Doszedłbyś do testowego podrywania. Zresztą już to napisałeś. 1. "atura już tak nas stworzyła, że mężczyzna jest łowca a kobieta ma być ładna. Z" 2. "Wyśmieje mnie jedna to zagadam do drugiej i tak aż do skutku." 3. "śli podczas pierwszej nocy coś się nie uda, dziewczyna się będzie chichrać, Wam pocieknie po nogach i poczujecie wstyd - drugi raz będzie już lepiej" wniosek z cytatów 1 + 2 + 3 podrywaj i zaliczaj do oporu aż zostaniesz macho :classic_cool: albo trafisz na taka co lubi prawiczkow mazgajów :D🖐️

Gość Kapela Wuja Bronka
;) ;) ;) ;) Ha ha ha no nie, ale Ty się przyssałeś jak rzep. Wiem co to jest PUA bo z racji pracy na komputerze nie jestem starym zgredem który nie jest na bieżąco. Dojdę do czego ? Chyba niekontrolowanego orgazmu. Nie wiem ile masz lat ale poczytaj sobie książki Silvy, Osho albo " Potęgę podświadomości ", " Inteligencję emocjonalną " Golemana. Albo jeśli to dla Ciebie trudne - weź do ręki Cosmopolitan ;) ;) że o Wenusjankach nie wspomnę. Nie odkryłeś Ameryki. Ci Twoi mistrzowie od podrywu ściągają od innych pisarzy, naukowców i autorów książek psychologicznych. Naprawdę proponuję Ci - przejdź się do biblioteki i zajrzyj do działu " psychologia społeczna " . Ale musze Ci przyznać - rozbawiłeś mnie do łez.

Gość taaaaaa osho :D
koles który pod płaszczykiem guru wyłudza od ludzi mln usd :D🖐️ sa mądrzejsze ksiązki :D

Gość Kapela Wuja Bronka
Ode mnie Osho wyłudził na pchlim targu aż 8 zeta ;) faktycznie zdarł ze mnie nie ma co . Ja tylko podałem przykład, jedni wolą czytać graffiti na osiedlowym murku albo instrukcję na Domestosie drudzy chłoną Fromma. Każdy ma prawo czytać to co lubi i na co go stać.

Gość luuuzik
czy można powiadomić policję, że looooser śledzi tą dziewczynę ?

Gość Kapela Wuja Bronka
Niczym wygłodniały gepard oczekuję w łodzkim lasku na przybycie offermy, a następnie rzucam się w jego kierunku z rykiem godnym pierwszego orgazmu kafeteryjnego prawiczka, aby poprzez zastraszenie zmusić go do ucieczki i pozostawienia za sobą puszek piwa vip, które wypijam ze smakiem, zagryzając okazjonalnie znajdowanymi stolcuszkami canis lupus familiaris :classic_cool:

"A mnie to zastanawia dlaczego prawiczki nie kolegują się z samcami alfa? " Skąd pomysł, że samce alfa chcą się zadawać z przegranymi prawiczkami? 🖐️ Przynajmniej ja dla takich zawsze byłem gównem. 🖐️

Gość Kapela Wuja Bronka
;) to smacznego, niech Ci te stolce dodadzą witalności bytu plótł dalej swe mądrości Prawiczku bez wiary żle się wyraziłem z tym samcem alfa, nie chodzi o koksa z osiedlowej siłowni ale o prawdziwego faceta, normalnego, zdrowego na ciele i umyśle chociażby jak Tańczący z wilkami albo Rudolf Valentino hi hi

"żle się wyraziłem z tym samcem alfa, nie chodzi o koksa z osiedlowej siłowni ale o prawdziwego faceta, normalnego, zdrowego na ciele i umyśle chociażby jak Tańczący z wilkami albo Rudolf Valentino hi hi" Czy Ty naprawdę myslisz, że oni nie mają ciekawszych ludzi do zadawania się? 🖐️ Uświadomię Cię, mają. 🖐️ Poza tym to żadna przyjemność przebywać koło kogoś takiego i czuć się marną imitacją faceta. 🖐️

Gość Kapela Wuja Bronka
" Czy Ty naprawdę myslisz, że oni nie mają ciekawszych ludzi do zadawania się? Uświadomię Cię, mają. " Normalny człowiek który ma jakieś zasady nie dzieli ludzi na gorszych i lepszych. Nie segreguje ich jak kolokwialnie mówiąc stare skarpety - że ta do prania a ta do kosza. Ja nie mam pojęcia na jakich Wy ludzi trafiacie albo sami z siebie robicie ofermy i inni też Was tak odbierają. " Zadawać się " ? A co to podstawówka ?. Nie wierzę że jakbyście podeszli do fajnego chłopaka z pracy który ma gust i dobrze się ubiera to nie powiedziałby Wam gdzie np. kupuje koszule tylko strzelił focha i udawał, że Was nie zauważa. Skoro sami jesteście dzicy to nie dziwcie się , że ktoś się od Was odsuwa. Bardziej w gronie kobiet zdarzają się zawiść, zazdrość, manipulacje. Nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka. Wydaje mi się że Wy bardzo wpatrzeni jesteście w metroseksualistów jak Beckham czy Kammel i jak macie defekty typu zakola, niski wzrost i trądzik to boicie się wyjść nawet po bułki. A laski to niby 100% czystego piękna ? Bez makijażu i push upów?

Gość luuuzik
Wujku Bronku szkoda twoich sil, prawika nie przekonasz za bardzo zryty beret ma i takjuz bedzie az do bram sw Piotra ;)

Gość ale dzielisz ludzi na tych
z którymi chcesz spędzać czas i na resztę ta reszta to ci co są dla ciebie nieciekawi a taki prawiczek nudziarz jest dla wszystkich nieciekawy dotarło?

Gość a ktio to jest kammel
bo beckham to jakiś piłkarz.

Gość Kapela Wuja Bronka
ale dzielisz ludzi na tych z którymi chcesz spędzać czas i na resztę ta reszta to ci co są dla ciebie nieciekawi a taki prawiczek nudziarz jest dla wszystkich nieciekawy dotarło? nie, nie dzielę, mam w pracy prawiczków i wcale nie omijam ich szerokim łukiem, nie obgaduje za ich plecami, nie wpuszczam w maliny i nie uszczęśliwiam na siłę to są ludzie , wartościowi i to że nie mieli kobiety nie skreśla ich w moich oczach, widocznie w przeciwieństwie do Ciebie cieszę się zaufaniem czy zainteresowaniem i nikt ode mnie nie ucieka bo go nie stresuję , o tak jestem okropny bo lubię i szanuję innych Dotarło pod ograniczoną i "rasistowską strzechę" ? ;) ;)

Gość udajesz że nie rozumiesz
czy jestes takim idiota? Z wszystkimi ludźmi na swiecie utrzymujesz towarzyskie kontakty? jeżeli tak to gratuluję. pewnie jesteś bogiem w przebraniu :classic_cool:

Gość Kapela Wuja Bronka
Ach jeju ale się dziecko zezłościło i tupie nóżką ;) ;) , chyba przyczyną Twojej agresji jest nadmiar internetu, idź się przewietrzyć bo zacznę wierzyć, że Tobie za głupotę ktoś płaci , ja nie przyjaźnię się z wszystkimi na świecie bo wszystkich nie znam, co nie oznacza, że jak ktoś by podszedł o coś zapytać to ja muszę być chamem, albo trzymać sztamę z chamami żeby wywierać wrażenie i siać postrach . Bogiem też nie jestem , nie popadaj w patos i proszę skończ te pełne złości wywody bo stajesz się nudny i monotematyczny , nie rozumiesz tego co czytasz - a tym już winna była się zając szkoła ;)

Gość twoje prowokacje są
tak żałosne że aż szkoda :O🖐️

Gość Kapela Wuja Bronka
;) Jak na razie to tylko Twoje zdanie. Czyżby ubodło to ego rasowego pieniacza ? Brak argumentów - od razu wpada w złość bo wszystko to prowokacja, fałsz. Myślałeś, że mnie sprowokujesz żebym się zachowywał jak Ty? No way. Na marginesie - zdrówka życzę hi hi ;) ;) ;) Wróć jak przyswoisz cały elementarz.

Gość to hi hi brzmi na
pewne kobiety z forume które maja manię prowkowania prawiczków. abc101?

Gość Kapela Wuja Bronka
Ech faktycznie tutaj nie idzie normalnie porozmawiać. Tak jestem czterdziestolatkiem chcącym wyciągnąć prawiczków na światło dzienne żeby byli szczęsliwi. Uhmmm jestem kobietą, motylem, tą asteroidą co to niedawno nie trafiła w Ziemię i czymkolwiek tylko chce Twoja wyobraźnia abym był ;) Nie bój się tego okazywać droag Siostro/Bracie albowiem Pan Nasz i tak niebawem powoła nas do siebie wysyłając druga asteroidę...... ;)

Gość heeeeeeeeeeeeeeeee
ta darker sie z kimś spotkal na kafe??buahahha chyba z nasttoletnia jak go zobaczyła oddała cnote innemu!!!!!nie rozbawiajcie mnie ze on z kims sie z kafe spotkal!!!bredzi jak potłuczony

Gość Kapela Wuja Bronka
Darker to był ironiczny zwrot do osoby / nie wiem czy to facet czy kobitka / która mi wmawiała jakieś nakłanianie do podrywów itp bzdety. Naprawdę chciałem porozmawiać po ludzku ;) ale tutaj nie zawsze się da.

Gość heeeeeeeeeeeeeeeee
darker i vice versa!