Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leonidaskaaaa

Czy to żałosne że ja mam 21 lat a on 17? Nie widać różnicy wieku.

Polecane posty

Gość leonidaskaaaa

On wygląda w sumie na to 17 lat ale ja nie wyglądam na 21 tylko nawet na 16. Na początku widziałam w nim dzieciaka, ale byliśmy razem na imprezie i widziałam jak się dorośle zachowywał w porównaniu do innych, nawet starszych ode mnie kumpli :O To fajny chłopak, przystojny bardzo, wyższy ode mnie. Nie powiem o tym mamie bo mnie wyśmieje. Koleżanki też. Całowałam się z nim, on coś do mnie czuje ale ze względu na mój wiek boi się mi to wyznać. Co robić?

Gość monika didaskalia
ja bym się z nim zaprzyjaźniła, zaczekała aż ukończy szkołę i pójdzie na studia i wtedy bym zobaczyła ;)

Gość Trixxxxyyy
Nic sie nie stresuj,to fajnie ze wygladasz mlodo:) a roznica wieku,zwlaszcza taka mala,to zadna przeszkoda. Moj chlopak jest o 7 lat mlodszy,ja mam 26. I jest cudowny...

Gość co sadzicie o tym, ze
gdy zaczelam sie spotykac z moim obecnym mezem tez mialam 21 lat a on 17...na poczatku bylo mi glupio, roznuicy wieku tez nie bylo widac, bo ja bardzo mlodo wygladalam i nadal wygladam. Czasem ktos tam mowil, ze tak dziwnie z mlodszym ale mnie ich zdanie nie obchodizlo. Teraz to moj maz...wiec pamietaj ze najwazniejsze jest uczucie a nie to co ktos inny sobie pomysli. Wazne abyscie byli szczesliwi i sie kochali.

Gość hahahhahahahaaaaaaaa
Trixxxxyyy "tylko" 7 lat mlodszy? A i pewnie tez wygladasz mlodziej od niego? Hahahahahhahhahaahahaaa

Gość Trixxxxyyy
Ty wyzej,co cie tak bawi?? Piszac 'tylko',mialam na mysli roznice wieku autorki... I nie napisalam,ze ja wygladam mlodziej od mojego chlopaka,jednaj na pewno mlodziej od moich rowiesniczek.,A nasza roznica wieku nie rzuca sie w oczy. Poza tym sa wazniejsze sprawy niz metryka,ale co ty mozesz o tym wiedziec,hahahahahahahahahahaha.