Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blablablablablablablablaaaaaaa

Słuchajcie dzisiaj byłam na rozmowie i dziwnie sie czuje

Polecane posty

Poszlam dzisiaj na rozmowe w sprawie pracy jako opiekunka do dzieci. To mialo byc dorywcze zajecie, tylko na 2 godz dziennie. I targaja mna nieprzyjemne emocje:D Wchodze , mieszkanie w centrum miasta, a tam kuzwa korytarz 2x dluzszy niz moje mieszkanie, milion pokoi, ogrooomna jadalnia i salon i w ogole czuc kase :D Dziecko 3 letnie, matka rosjanka piekna kobieta, ale kuzwa chyba mlodsza ode mnie!! (ja mam 20 pare :)), ojciec/maz/facet chyba polak, taki nowoczesny, kitek, dziara, obcisla koszulka, okulary duze w czarnych oprawkach, wiecie o co kaman:) I wiecie ile oni daja za te 2 godziny dziennie??? 6 kuzwa polskich złotych. Normalnie żałosne to. U mnie w miescie przy tak malej ilosci godzin, srednia stawka to 10 na godzine minimum, chyba ze sie pracuje po 8h dziennie to wtedy srednio 7zl daja. Ale kuzwa 6 zeta?!!!!!? Wyszlam stamtad i dziwnie sie czulam. Raz, ze w ogole zadzrosc mnie wziela, ze taka ladna laska, taki fajny facet, mieszkanie i dzieciak tez spoko i w ogole ach i och, a ja taka stara dupa i gowno w zyciu mam:D A dwa, ze ich placa jest zwykla kpina. Ehhh, co myslicie? :) Tak sie chcialam wygadac:P

Gość Zdzisiek od kuz
MYŚLĘ ŻE TO MAFIOZO

myśle,że na legalu to się teraz gówno dorobisz :D i że ich 'bogactwo' też nie jest pewnikiem wypracowane własnymi rączkami :D

ona mowila ze oni duzo podrozuja i ze ona z dzieckiem po rosyjsku rozmawia, i ze dobrze by bylo zeby niania znala rosyjski! No ja pierdole moze jeszcze japonski. juz lece sie uczyc, za 6 zeta na godzine a co ! :D

mi sie wydaje ze on to jakis artysta, bo tak wygladal, albo sie tak kreuje tylko:> w kazdym razie musza miec siano, bo nawet jesli wynajmuja, to za wynajem takiej chaty lohoho, z jednej pensji by nie starczylo, wiem jak stoja ceny u mnie w miescie:)

złodzieje, kombinatorzy... ostatnio jadę do znajomego, patrzę a u niego na podwórku 2 jachty i 3 samochody...w tym najnowszy model audi. Zapytałam czy jakaś nadziana rodzina przyjechała a on do mnie mówi,że to jego. wiecie czym się zajmuje? strzyże trawniki i sadzi krzewy :D patrzcie jak to się można w polsce na takim interesie kasy obłowić...hahah W czasie tej wizyty miał co 5 minut telefony i wychodził z pokoju, później przyjechały jakieś karki i musiał wyjść :D

no jo, moze oni tez tacy na lewo zarabiaja siano. tak czy inaczej, maja je bo to widac, a skad maja to mnie nie interere, ale jesli maja, to powinni normalnie placic opiekunce, a nie jakies psie grosze. jebana rosjanka :D

Gość ptasiek nastroszony
za dwie dodziny pracy 12 zl to żle się pokurczom we lbach poprzewracalo. za 12 zeta chleb, masło, podpaski i jeszcze browca kupisz.

haha no dokladnie, albo w moim przypadku paczke fajek (11zl) :) i jeszcze w centrum trzeba oplacac parkowanie, to pewnie z wlasnej kieszeni bym musiala:D normalnie ubaw po pachy:) ja rozumiem, jak jest samotna matka, co z jednej pensji ledwo ciagnie, i ona to powie wprost, ze wiecej nie moze dac. ale to co tam zobaczylam... powaznie, dawno nie widzialam takiej chalupy:)

Gość zusulkisx
zazdrosc was bieze???? rozni ludzie sa nie tylko bida i patologia jak na kafeeee co zupy na korpusach gotuje za 1zl z biedronki

Gość ptasiek nastroszony
widzisz jak tańsze mniejsze podpaski kupisz to jeszcze Ci na korpus zostanie.

Gość zpodlasiankka
bylam na rozm w sprawie sprzatania w centrum bialegostoku, 2 h dziennie 4, 50za h

nie zazdrość im może laska zbiera wpieprz od lalusia co drugi dzień, albo pięknić rogi jej przyprawia kasę pewnie zdobyli nieuczciwie, sumienie może ich teraz nie gryzie, ale moze kiedyś będzie martwią sie pewnie, jak ta kasę utrzymać i pomnożyć i tak w kółko może tak na moment chciałabyś być na ich miejscu, ale czy z całym dobrodziejstwem inwentarza? nie wiem... poza tym sama widzisz... kasę mają, ale klasy to juz nie, dupę szkłem by wytarli, za niańkę do własnego dziecka chcą zapłacić mniej niż za sprzątaczkę do kibla.. nie ma czego zazdrościć

zusul cos tam, oj tam zazdrosc, tak zazdroszcze lasce fajnej chaty, ale w dobrym sensie, nie jestem jakas zawistna, zlosliwa czy cos, po prostu pomyslalam sobie "ale ona ma fajnie" :) ale nie o to sie rozchodzi, bieda nie bieda, kasa czy nie, stwka 6zl/h jest smieszna i nic tego nie zmieni.

Gość też mam pytanko
pewnie ruski mafiozo i dałby ci bonus z 2 tys. co miesiąc gdybyś się zgodziła, głupia ty...

taaa.. :)

Gość zpodlasiankka
jeszce jemu byc obciagnela moze by ci rzucil 20zl wiecej, hahahaha

Gość GROM Z NIEBA
6 ZL NA GODZINE TO NAPRAWDE ZENADA-WYZYSK przyjelas prace?

Gość GROM Z NIEBA
A GDYBY DZIECKO ZAPLAKALO TO CIE USTRELI-TO TEZ BONUS:D

daruj sobie te teksty z obciaganiem:) no wyzysk wyzysk.. nic nie powiedzialam generalnie, bo ona miala kilka kandydatek dzisiaj, ale jesli by sie okazalo ze mnie wybrala, to jej podziekuje.

Powiedz mi, czy uważasz że jak ktoś ma full kasy to jest szczęśliwy? Słyszałaś że robiono badania wśród różnych grup zamożności i w grupie bardzo bogatych ludzi szczęśliwych (zadowolonych ze swojego życie) jest tylko nieznacznie wyższy od średniej? Jeśli tak bardzo Ci zależy na kasie i chcesz mieć mieszkanie to zostań ekskluzywną call-girl lub dilerem narkotyków, jeśli TYLKO KASA jest najważniejsza ...

Jacek nie chodzi o kase dżizas! Po prostu spodobalo mi sie jej mieszkanie i tyle. Co nie znaczy ze od razu pobiegne do burdelu dorabiac sie super chalupy;) Tez jestem zdania ze kasa nie zawsze czyni szczesliwym, ale wiem z doswiadczenia ze z nia duzo latwiej sie zyje:)

Gość asdsddsdfdffgfgfg
moja matka robi u bardzo bogatych lekarzy i wiesz za ile? za 6 zl za godzine :D tacy skąpi i na wszystkim oszczedzają

Gość ixo
Moja koleżanka trafiła na rodzinke,która płaci 25 pln /1h :) Farciara :)

@blablablablablablablablaaaaaaa Piszesz, że nie zależy Ci na kasie a zazdrościsz mieszkania. Mieszkanie kupuje się za kasa. Twój post był o majętności, bogactwie, szpanerstwie i o tym że Ci mało płacą. Zgodziłaś się na taką stawkę, to ok. Zawsze poszukać gdzieś lepiej płatnej (w McDonalnd płacą więcej) i rzucić to w cholerę.

wez ty chlopie czytaj ze zrozumieniem!! nie zgodzilam sie na ta stawke, nie pracuje tam, bylam tylko na rozmowie. opisalam swoje odczucia. nie jest to tekst o szpanerstwie itp. napisalam ze spodobalo mi sie jej mieszkanie, ze widac ze maja duzo kasy, a placa smieszne pieniadze. o to chodzilo. a ty sie doszukujesz drugiego dna. dżizes.

Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa. Masz rację, że nie doczytałem - myślałem że tam pracujesz. To dobrze, że odmówiłaś - stawiasz warunki minimalne. Dalej podtrzymuje że im zazdrościłaś. Wybacz, ale tak to wygląda. Piszę, nie żeby Ci dopiec, tylko że zazdrość jest niedobre dla CIEBIE. Taka zazdrość niszczy o może powodować zawiść, złość.