Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfkgck

Czy USA boi się Korei Północnej?

Polecane posty

Gość hfkgck

Przed chwilą były w TV informację o tarczy antyrakietowej, po co ona Ameryce tak naprawdę? Chyba tylko Korea ciągle grozi jakąś swoją bronią m.in. rakietami. Czy USA się ich boi?

Gość Zdzisiek od kuz
RUSKI CHCĄ NAS NAPAŚĆ I TYLE

Gość ptasiek nastroszony
jak mroz gowna

Gość hfkgck
Nas? Ja nie mówię o nas tylko o USA, przecież ich tarcza ich interes nie nasz.

Gość Zdzisiek od kuz
TY KURWA NIC NIE WIESZ TARCZA USA TO TYLKO PRETEKST DO ZBROJENIA SIĘ RUSKICH USA I RUSKI TO JEDNO TO SAMO GÓWNO NIBY WROGOWIE A TAK NA PRAWDĘ PRZYJACIELE + JESZCZE UNIA

Gość hfkgck
Zdzisiek od kuz, a Ty ciekawe skąd to wiesz, szpiegujesz ich, he?

Gość Zdzisiek od kuz
WIDAĆ ŻE JESTEŚ JEDNYM Z MASY TYPOWY WYBORCA PO ZAHIPNOTYZOWANY PRZEZ MEDIA

widziałeś co tam się dzieje? i niby nikogo to nie interesuje a ten cały KIm Dzong dba o to by nic z jego kraju zadne informacje nie ujrzały światła dziennego. A słyszałes o obozach w KP?

Gość Jeśli chodzi o Koreę
powinniśmy skorzystać z tego, że na tle innych krajów to oni nas względnie lubią(podobno czasem idą u nich nawet polskie filmy z czasów komuny) i podpisać z Kimem umowę aby nam pomogli w resocjalizacji niektórych Polaków, coś byśmy im dali w zamian a jakie by były korzyści dla naszego społeczeństwa. Takiego Zdziśka od kuz by się wysłało do Korei to by się nauczył pokory i przestał wymyślać teorie spiskowe...

Gość Zdzisiek od kuz
KOREA TO DO NAS NIEDŁUGO PRZYJDZIE JUŻ FAŁSZUJĄ WYBORY

Gość też mam pytanko
Korea to już przyszła, a teraz trwa umacnianie reżimu!

Gość hfkgck
anime899, to do mnie? Co brak informacji z zewnątrz i obozy mają do broni?

Gość Zdzisiek od kuz
MOIM ZDANIEM KACZYŃSKI POWINIEN WPAŚĆ Z SIEKIERĄ DO SEJMU I ZROBIĆ ZAMACH STANU ALE CHYBA JUŻ ZA STARY JEST

Serio niektórzy potrzebujecie wysłania do Korei. Gdybyście zobaczyli prawdziwy reżim a nie wyimaginowany przez Was to błagalibyście na kolanach Tuska aby Wam załatwił powrót do Polski...

Gość też mam pytanko
A może do UK nas wyślij albo innego normalnego kraju to pokurcza pogonimy od razu?

Gość Zdzisiek od kuz
TUSKA BŁAGAĆ NIGDY O KURWA PRĘDZEJ SAMOBÓJSTWO BYM POPEŁNIŁ

to ze Kim wyraznie mowił że jak inne kraje beda sie za bardzo wtrącac to puści tam bąbkę. Jaka tam jest bieda! A co mają wspolniego, to ze jak ktoś nie jest z Kimem to tam trafia.

Gość Zdzisiek od kuz
DONALDINIO=KIM U NAS TAK SAMO BĘDZIE

CHodzi mi o wojsko, tam wszystkie peniądze są przeznaczane na militarię co w konsekwencjii prowadzi do totalnej biedy do głodu. Ja wolała bym nie miec nic z nim wspolnego.

Gość Zdzisiek od kuz
W USA TAK SAMO WIĘKSZOŚĆ KASY IDZIE NA ZBROJENIA A W IRAKU TESTUJĄ BRAŃ BIOLOGICZNĄ

Gość też mam pytanko
wolę już Kimowi zamiatać pałac niż Tuskowi składki na ZUS płacić🖐️

Co Wy właściwie macie do tego Tuska? Facet jak facet, może nie jest najlepszym premierem, ale Jaro wcale lepszy nie był (a miał na pewno lepsze warunki do rządzenia). Czasem słyszę o Tusku takie teorię, że nie wiem czy śmiać się czy płakać, myślę, że Jaro ma na koncie więcej przekrętów niż Tusk. Nawiasem mówiąc rodzina znajomych, moich znajomych zna naszego premiera osobiście, podobno nie jest taki zły, człowiek, jak człowiek nic strasznego. Nie popieram PO, inna partia jest moim faworytem, Tuska nie lubię jakoś specjalnie, ale współczuje mu z tytułu tych ciągłych prowokacji ze strony Kaczyńskiego...

Gość Zdzisiek od kuz
Jeśli chodzi o Koreę--------> ŻAL MI CIEBIE TELEWIZJA CIĘ DO RESZTY ZMANIPULOWAŁA

też mam pytanko przynajmniej nie musisz się modlić do Tuska i się przed nim kłaniać do ziemi :P Wiesz, że w Korei wierzą, że kiedy urodził się Kim jaskółka(bodajże czy jakiś inny ptak, nie pamiętam już) przemówiła ludzkim głosem, pojawiła się tęcza i coś tam jeszcze?

Zdzisiek od kuz, spoko, nawet nie mam telewizora w obecnym mieszkaniu (i nie czytam Wyborczej) więc chyba nie trafiłeś. Zresztą ja mogę powiedzieć, że Ciebie zmanipulowało krzykactwo Kaczyńskiego. Każdy chce zmian w kraju, ale Jaro nam ich nie zapewni, wierzenie w jego puste obietnice jest bezsensu, ja się już tam na nim poznałam.

Gość Zdzisiek od kuz
O KURWA TAK SAMO ABSURDALNE JEST JAK PRZEMAWIAJĄCA JASKÓŁKA LUDZKIM GŁOSEM STWIERDZENIE ŻE TUSK TO MNIEJSZE ZŁO KURW CIĄGLE TO W MEDIACH BYŁO NA OKRĄGŁO LUDZIE JESTEŚCIE TAK ZMANIPULOWANI ŻE SZOK KURWA

Gość p.t.
wrzuce swoje 3 grosze. Czemu stany mialyby sie obawiac korei? korea ma poparcie chin a chiny rosji. Stany maja poparcie NATO i sprawa sie zamyks. zbyt plytkie to pytanie. ppwinno ono brzmiec co jest potrzebne stanom.do zaatakowania kp. otoz nie ma powodu do atakowania ich. nie ma zyskow. ot odpowiedz. wojna wiaze sie ze stratami - teraz trzeba rozpatrywac ja na przestrzeni lat jakie zyski i co nam to da. otoz niewiele. predzej stany wykorzystaja izrael do ataku na iran.

Gość Zdzisiek od kuz
"Każdy chce zmian w kraju, ale Jaro nam ich nie zapewni, wierzenie w jego puste obietnice jest bezsensu" ALE TUSKA "PUSTE OBIETNICE" SĄ OK