Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabłko rumiane.

Prostytutka - oferty pracy.

Polecane posty

No dla mnie związek z prostytutką odpada, zdania nie zmienię i wolałbym nie zmieniać bo to by było nie wporządku wobec siebie. Ale to już wiecie.

Gość nunczako
Beliar, ale ty jesteś młodym prawiczkiem, nic nie wiesz o relacjach mężczyzna kobieta zwiazek. Deklarować mozesz za siebie, a i tak to nic sprawdzonego. Większosć facetów, jak im sie spodoba kobieta i miło porozmawiają, a dowie sie od niej że miała epizod prostytucji, to przemyśli i przełknie, jako cos co było a nie jest i nie zmienia faktu, że babka sie im podoba - dadzą szanse.

Właśnie z racji tego, że pracuję sama, to płacę tylko ochronę. Nie licząc opłat za ogłoszenia, wynajem mieszkania, media itp. Jak będziesz pracowałą u kogoś to zawsze będziesz się dzieliła. I obyś tylko się dzieliłą, bo czasem poza tym musisz dodatkowo jeszcze płacić za ochronę np. Beliar - i szacunek dla Twojego poglądu. Ja jednak wychodzę z zupełnie innego założenia. Jestem w pracy, zawód mam taki jaki sobie sama wybrałam, a po pracy jestem pełnowartościową kobietą zdolną do miłości, potrzebującą bliskości. PS. Tak samo, jak facet ukrywa fakt wielokrotnej zdrady żony, mimo tego, że ślubował jej wierność, tak ja zamierzam ukryć swoją przeszłość. Już idę, pa 🖐️

,,Beliar, ale ty jesteś młodym prawiczkiem, nic nie wiesz o relacjach mężczyzna kobieta zwiazek." Z pierwszym sie zgodzę, z drugim niekoniecznie, choć w zwiazku nie było. Jednak tym razem, o ile po raz enty się nie wycofam jestem szczęśliwie ,,zagrożony" znajomością, która niewiadomo co przyniesie. :) 🖐️ No to się pochwaliłem, ale więcej nic nie wspomnę na ten temat. Uprzedzając pytania- prostytutką na pewno nie była :D 🖐️

Gość nunczako
Ooooo to powodzenia:) ale przy okazji: ile penisów oblizała? żartuję...

Gość niedoszla prostytutka
diva no wlasnie tak myslalam, ze lepiej na wlasna reke. Szkoda, ze juz cie nie ma, bo mialabym jeszcze jakis pytania gdyz chcialabym sama wlasnie zarabiac:P Oczywiscie placac tylko miastu, a nie komus za ochrone niby:O No, ale moze wpadniesz jeszcze kiedys to podpytam:)

niedoszła - hahaha :D Jak masz możliwość to popytaj może, któraś dziewczyna "Twoja koleżanka" opłaca się policji, podobno są ok w tej kwestii. Miasto, to "mafia", teoretycznie musisz się im opłacać, bo i tak Cię dorwą i ściągną od Ciebie "co im się należy". Nie polecam pracy na własną rękę bez doświadczenia. Ja sobie wypracowałam stałych klientów i tak na dobrą sprawę przyjmuję tylko ich. Pracuję jeszcze oczywiście na ogłoszeniach, więc też zdobywam nowych klientów, ale ja mogę sobie pozwolić na wybrzydzanie w tej kwestii. Zresztą na starcie musisz mieć gotówkę, którą przeznaczysz na rozruch wszystkiego, masz tyle? Żeby wynająć mieszkanie, zapłacić kaucję, opłacić ogłoszenia, miasto, kupić wyposażenie? Masz? Wiesz, jak się za to zabrać? Bo ja nie wiedziałam.

diva napisze szczerze: nie mam doswiadczenia jesli chodzi o miasto, kase mam owszem, bo przez 3 latka pracujac na ukladach cos niecos odlozylam:P Moglabym wystawic ogloszenie, ale sie boje, bo nie chce problemow. I stad moje pytanie jak wlasnie oplacac ludzi z "miasta"? Bo pracowalam wczesniej tylko sama i na wlasna reke, nigdy nikogo nie oplacalam ani za nic nie placilam.

a tak ogolnie moja dawna kolezanka to odpada w kwestii podpytania sie, bo wtedy mieszkalam w innym mniejszym miescie, a teraz jestem w wiekszym wiec nie moglaby mi pomoc, bo nigdy nawet tu nie byla.

ale zglosza w sensie...? Bo wiesz nie chce problemow typu, ze przyjdzie ktos i mi pysk obije:O

Gość a co myslicie o klientach
lubiacych stopki, ponczoszki i takie tam? mialyscie takich?

Ale jakim prawem ktokolwiek ściąga od Was kasę? O co z tym chodzi?

chodzi ogolnie o ochrone. A tak poza tym to takie zasady panujace w tym "swiecie":P Z ciebie tez panstwo sciaga kasa, a za co? Sam nawet pewnie nie wiesz w wiekszosci.

Gość obrussurbo
A takim prawem, że prostytucja nie jest rejestrowana i pasą sie na tych dziewczynach rózne przestępcze elementy.

niedoszła - przyjdą - umówią się jako klient - zapukają do Twoich drzwi, Ty im otworzysz i... zapytają czy masz ochronę, Ty powiesz, że nie - bo faktycznie się nie opłacasz nikomu - i już będziesz miała.

Gość Boooge Man
Jeżeli nadal szukasz czegoś to odezwij się

Gość Gdvshdhs
Odezwali sie ci co nie zdradzaja, nie chodza po burdelach i atakuja prostytutki pytaniami a czemu to a czemu tamto. Chcecie piekna, piekno kosztuje... i tyle w temacie. Gdzie te dziewczyny maja zarobic? Bez znajomosci? W Biedronce? Zagranica na zmywaku? Nawet nie wystarczy na zycie. Ogarnijcie sie durni faceci. Jak dziewczyna chce to zaoszczedzi pieniadze i wyjdzie na prosta.

Gość Gdfxrddt
Nie chcecie byc na miejscu czyjegos tam meza bo zona byla prostytutka? Nie wasza sprawa. Dobrze, ze wasze panienki sa takie 'swiete'.

ktos tu pytał skąd jestem. Wielkopolska.

z Witaszyc

Gość Magic Marc
mój penis wymaga reanimacji usta usta :D

Gość Karolina6713
jakby jakaś z dziewczyn była zainteresowana taką pracą to zapraszam na kara6713@yahoo.de mam w Niemczech miejsca do pracy i nie zadne dzielenie się pół na pół bo po pierwsze to wykorzystywanie dziewczyn, po drugie jest zabronione mimo iż sama praca jest legalna

Gość Karolina6713
oczywiście przechowam wasz paszport i dowód osobisty, dla bezpieczeństwa

Gość Karolina6713
Ty u góry może i tak. A jeśli temat Cię nie interesuje i nie masz nic konkretnego do powiedzenia to sie nie udzielaj i nie podszywaj pod inne osoby, bo może Tobie paszport przetrzymują, że nie masz ciekawszych zajęć, mi nikt nie przetrzymuje. A jeśli dziewczyny chcą pracować to dlaczego nie.

Gość alenka123
a ile tam w Niemczech zarobia na godzine?

Gość Karolina6713
tyle ile alfons pozwoli

Gość Karolina6713
Wkurzaja mnie ludzie podszywajacy sie pod innych, ale cóż chyba trzeba ich ignorować. alenka123 to zależy od regionu - ale to 100/120 euro to podstawa

Gość je taime
niestety w niemczech coraz gorzej z tą pracą.jescze pare lat temu praktycznie nic nie robiąc poza upiciem jelenia i udawanym sexie mozna bylo super zarobić.a teraz ........laski za 25e cały serwis robią.ceny spadly a samce coraz wiecej wymagaja.jescze niedawno bylam w swietnym miejscu,wprawdzie podzial50/50 ale godz 220e i wolnosc tomku w swoim domku.robisz co chcesz ,siedzisz w jeansach,klapkach,mozesz iśc na disco w polowie roboty,tele,internet,wirpoll itp do dyspozycji,zero ograniczen.niestety przyjechaly rumunki i sie posypało:(