Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patiiiiiiiiiiiiiiiiii

Podanieeeeeeeeeee

Polecane posty

Do kogo skierować podanie jak własnie niewiadomo do kogo? Mam do napisania dziwne podanie i nie wiem do kogo je skierować a więc najlepiej do kogo? Chodzi o stypendium w szkole wyższej, tylko, że tam nie maja żadnego pracownika. Niech mi ktos napisze do kogo w takiej sytuacji??? Plisssska

Gość przecież nie adresujesz
imiennie do pani Jadzi z dziekanatu! Chyba wiesz, jak się nazywa uczelnia i wydział!

No wlasnie chodzi o to, że ja tą szkołe już skończyłam a oni mi dalej stypendium nie wypłacili. Skończyłam czyli nie jestem już na żadnym wydziale. A te Jadzie z dziekanatu nic tu nie poradza, a wiec do rektora moze byc??? Bo co dziekan ma wspolnego ze stypendium????

My mieliśmy dziekana który zajmował się tylko sprawami studentów dziennych, drugi był od zaocznych. W takim razie do rektora pisz.

Oki, dzięki, a myślisz, że jest szansa żeby mi w ogóle to stypendium wypłacili jeszcze? W tej szkole zawsze były problemy ze wszystkim, teraz wiszą mi prawie 1500 koła a więc jest się o co upominać.

Gość przecież nie adresujesz
nie jesteś - ale byłaś, więc chyba pamiętasz na jakim. Poza tym od stypendiów jest specjalna komórka - pofatyguj się i dowiedz. Albo znajdź w internecie na stronie uczelni.

W tej szkole własnie nie ma teraz tam żadnego pracownika od stypendiów, to jest syf a nie szkoła, od kilku miesiecy tam chodze i ciagle mowia, ze nie ma pracownika, zeby pisac podanie, porazka jakas!!!!!!

Pewnie, że mi sie nalezy, wyplacili mi za 2 miesiace a co z reszta? Zawsze tak bylo, ze probowali sobie zapieprzyc, ciagle trzeba bylo im udowadniac, ze sie nalezy. Teraz baba ktora tam pracowala zrezygnowala i ciagle usprawiedliwiaja sie tym, ze nie maja pracownika. Najgorsze, ze nie ma gdzie z tym pojsc bo wszedzie mowia, ze stypendia to nie do nich nalezy i takie tam pierdyyyy.