Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ochkarolina

Przedszkole prywatne Warszawa MOKOTÓW - prośba o opinie

Polecane posty

Gość ochkarolina

Witam Czy jest może ktoś na forum, kto posyła swoje dzieciątko do prywatnego przybytku w okolicy Racławickiej, Woronicza w Wa-wie? Jestem na etapie poszukiwania opieki dla mojej córeczki i będę wdzięczna za opinie rodziców, którzy korzystają z uslug prywatnych przedszkoli, klubów malucha w tejże okolicy

Gość waznasprawa
Przepowadzając się w ta okolice, odwiedzilam wszelkie mozliwe "przybytki", te duze, te male, te drozsze i tansze. Wybralam Ekoskrzatka na Miaczynskiej 55: kameralne miejsce z niewielkimi grupkami dzieciaków, baardzo konkurencyjne (kuszace wrecz) ceny, a zanim sie zdecydujesz, mozna pozostawic pocieche na kilka godzin, by sprawdzic, czy sie zaadaptuje. Moja coreczka po chwili stwierdzila, ze to jest miejsce dla niej

Gość kasia_pp
Jeżeli się nie mylę to w tamtych okolicach od 1 września otwarte zostanie przedszkole pomarańczowa ciuchcia. Moje dziecko chodzi do placówki na Ursynowie i jest bardzo zadowolone, tak więc myślę, że warto się zapoznać z ich ofertą :)

Gość gość
A to musi być koniecznie mokotów? Lepiej posłać dziecko do lepszego, prywatnego przedszkola by mieć pewność, że jest w dobrych rękach. Moje dwie pociechy chodzą do misiowej chaty w warszawie i miło spędzają tam czas jednocześnie już ucząc się wielu rzeczy :)

Gość gość
kilka pań z tego przedszkola macha cyckami na SU

Gość gość
Czy ktoś jeszcze mógłby się wypowiedzieć ?

Gość gość
U mnie jest tak że i córka i syn chodzą do Raz Dwa Trzy My www.razdwatrzymy.edu.pl. Córka do przedszkola a syn do Klubiku Malucha. Jestem bardzo zadowolona i jeżeli chodzi o jedno i o drugie. W przedszkolu już na samym początku spodobało mi się ich program adaptacyjny i to jak stopniowo oswajają dziecko z nowym miejscem. Bardzo dużym plusem jest to że uczą dwóch języków obcych. Natomiast w Klubiku są fajne warsztaty i synkowi tak się podobają że pyta kiedy w końcu pójdzie do przedszkola ;-)

Gość katarzynawarneka
Polecam serdecznie przedszkole na Mokotowie Tequesta. Chodziły tam moje dzieci, teraz zapisuje też najmłodszą Antosię. Moje dzieci wyniosły z tego przedszkole wiele dobrych wzorców, kontynuują naukę języków obcych, którą rozpoczęły w przedszkolu. Mają tam psychologów, logopedów, pediatrów i różnorodny wybór zajęć rozwijających umiejętności i talenty.

Gość kingamajewczyk23
Też zapisałam swoją Olgę do Tequesty. Przede wszystkim podoba mi się to, że stawiają na rozwój dziecka - w ofercie mają urozmaicone zajęcia, jest też psycholog, logopeda, polecam przejrzeć. Moja córka CHCE tam chodzić, a w poprzednim przedszkolu to kończyło się zawsze awanturami ;(

Gość gość
Podpowiem przedszkole do którego moje dzieci wożę czyli Gumisiowe Przedszkole. Pełna oferta info i zapisach wisi na ich stronie gumisiowe-przedszkole.pl. Super mają tutaj warunki, nowoczesne w pełni wyposażone wnętrza, smaczna kuchnia...ach szkoda że za moich czasów takich placówek nie było...

Gość gość
O Tequeste polecam bardzo! Naprawdę ja nie mam żadnych zastrzeżeń. Chodzi tam mój synek i nie chce wychodzić, rozstawać się z dzieciakami, tak lubi tam przebywać, więc to chyba dobry znak :) Jako, że ja podróżuje często, ważne jest dla mnie, żeby dzieci znały języki, tam uczą np. hiszpańskiego, angielskiego :) Ważne wg mnie zeby dzieciaki oswajaly sie z jezykiem od malego.

Gość anjaul1
To prawda, tequesta to jedno z lepszych przedszkoli. Dzieci się bardzo tam czują, przynajmniej moje. Dużo nowych rzeczy codziennie sie uczą, więc ja jestem spokojna o nie, kiedy jestem w pracy :) Pzdr!

Gość gość
W 100% zgadzam się z koleżanką wyżej, mega przedszkole! Tak bogata oferta zajęć, dzieci naprawdę mogą rozwinąc swoje umiejętnosci - polecam tequeste! :)

Gość gość
Też zapiszę tam córkę skoro tam polecacie :) Z resztą widziałam, że nagrody zdobyło to przedszkole! :) Bardzo podoba mi się, że jest międzynarodowe i dzieci różnych narodowości chodzą:)

Gość gość
Też się zastanawiam. Chyba wyślę tam synka, słyszałam bardzo dobre opinie o przedszkolu Tequesta;)

Gość gość
Też się zastanawiam. Chyba wyślę tam synka, słyszałam bardzo dobre opinie o przedszkolu Tequesta;)

Gość gość
Właśnie mojej znajomej synek chodzi do Tequesty i ona jest bardzo zadowolona. Ciężko trafić na dobre przedszkole, jednak te prywatne są o wiele lepsze, opiekunowie mają lepsze podejście, ponadto jest bogata oferta zajęć dla dzieci.

Gość Amanda

Ja polecam Pomarańczową Ciuchcie na Mokotowie, aczkolwiek mój syn chodzi tam nie tak długo, ale narazie wszystko super.

Gość Olga

Lubię Pomarańczową Ciuchcię na Mokotowie, bo bardzo dbają tam o adaptację dzieci. Są nawet specjalne zajęcia adaptacyjne, pomagające zapoznać się z przedszkolem i nie czuć się obco. Bardzo fajna sprawa i nikt inny jeszcze na to nie wpadł…  A przecież dzięki temu dzieci mają szansę poznać przedszkole, zanim pójdą tam we wrześniu, więc już się nie boją. 

Gość Kasia

Zgadzam się, że Pomarańczowa ciuchcia to dobre przedszkole, posyłając dziecko miałam jednak trochę obawy, że ze względu na to, że jest to sieciówka, nie przykładają się tak bardzo, ale w sumie nie mieliśmy problemów oprócz indydentu z mamą innego dziecko, ale o to chyba trudno winić przedszkole. Jedzenie na plus, nie catering i duży wysiłek i wkład na edukacje.

Ciuchcia pozytywnie mnie zaskoczyła. Słyszałam różne opinie, ale w końcu się zdecydowałam. I było warto. Mamy nie tylko to, czego na ogół się spodziewamy, czyli smaczne posiłki, dobrą opiekę i ciekawe zajęcia, ale także wysoki poziom angielskiego, zajęcia artystyczne i indywidualne podejście. To była dobra decyzja.

Gość Iza

Zgadzam się, że Pomarańczowa ciuchcia to dobre przedszkole, posyłając dziecko miałam jednak trochę obawy, że ze względu na to, że jest to sieciówka, nie przykładają się tak bardzo, ale w sumie nie mieliśmy problemów oprócz indcydentu z mamą innego dziecko, ale o to chyba trudno winić przedszkole. Jedzenie na plus, nie catering i duży wysiłek i wkład na edukacje. Dałabym 5,5/6

Gość Madzia

Dobre przedszkole, niestety my musielismy zrezygnować z powodu przeprowadzki, ale polecam tych co mieszkają w okolicy 🙂