Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa-Anna

panowie lubicie lizanie pupy?

Polecane posty

Gość viqits
Kochana Anno,dla mnie to super sprawa,uwielbiam lizać c*pkę a poźniej powoli delikatnie pieścić i lizać pupę. Zapraszam 504 950 771.

Gość Ferdynant
Pupy są fajne (szczególnie te najokrąglejsze) ale jeśli chodzi o lizanie to preferuję c!puchę

Gość gość
u nas to wygląda tak. Moja żonka (35l piękna kobieta zresztą) podczas zabaw za każdym razem wypina swój tyłeczek i robie to co lubimy, najpierw liże jej muszelkę potem wkładam tam palec i zaczynam lizać jej kakaowe oczko coraz szybciej językiem i palcem masturbuję ja aż do orgazmu , często kończy się to analkiem. Bardzo lubimy taką formę zabawy , na początku kobieta może się krępować jak zacznicie ja tam lizać ale pozniej sama zacznie wypinać tyłeczek. Osobiscie bardzo podnieca mnie ta dziurka u kobiet i nie mogę się powstrzymać żeby nie zajechać tam językiem.

Gość gość
dla dziewczyn lubiących takie zabawy : camelek8@interia.pl

Gość panP
cały dzień ;)

uwielbiam, jestem tam dokładnie wygolony, zawsze czysto - moja kobieta sama mi to zaproponowała i teraz zawsze tam zagląda, i jęzorkiem i ustami, potem paluszek. niesamowite doznania, zwłaszcza w połączeniu z lodzikiem albo pieszczotami woreczka ;-)

bardzo lubie lizanie pupy,c**ki i ud.sam tez lubie rozlozyc nogi przed kobietą,ktora wie do czego słuza jej usta i jezyl.