Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa-Anna

panowie lubicie lizanie pupy?

Polecane posty

Gość milicjantzsexshpu
ja też liże dupsko mojej dziewczyny aż do odlotu jest extra

Gość męzatka25
moze panie sie wypowiedza czy warto sie zgodzić na takiel izanie cipki i dupci w pozycji na pieska? ja chce spróbowac ale sie krepuje mojego faceta

Gość pannastarszapanaa
dlaczego warto? dlatego ze to jest zajebiste uczucie jak cie facet lize po rowku i wkłada jezyk troche tu troche tam .możesz sobie pomóc ręką od przodu i nie bedzienic wiedział a ty masz odlot jakich mało

Gość w razie czego
Ja też to lubię, ale po kilku razach moja luba stwierdziła, że już nie będzie mi tego robić:(

ja uważam że wszystkiego trzeba spróbować, jeśli coś się nie spodoba to nie będzie wyrzutów sumienia ze się nie spróbowało, a wiadomo, nic na siłę :)

Gość armator ponętnej dupci
uwielbiam, moja czasami da się namówić i wypnie się klęcząc na skraju kanapy. Ja klęcząc na podłodze obrabiam wtedy szparkę od tyłu i zajeżdzam też do dupci. A ona trąca tedy stopą mojego stojaka. MMmmm

Gość ciekawa-Anna
i już tyle informacji ?panowie jesteście nieśmiali?

Gość mam tu czarny nickk
ale z was cnotki niewydymki:D mam 26 lat, od 3 jestem mężatką i jak najbardziej uwielbiam, gdy mąż liże/caluje/pieści mi dupcię;) czasem wibratorem, czasem palcem, czasem liże... często gdy robi mi minetkę, równocześnie pieści palcami wejście do pupy, albo kochając się na pieska, lekko posuwa mnie małym wibratorem w drugą dziurkę:) dochodzę wtedy naraz we wszystkich strefach erogennych i totalnie odlatuję:) wyluzujcie i dajcie się ponieść emocjom, namiętności, rozkoszy:) nic co ludzkie, nie jest mi obce:P

Gość garyyyyy
moja dziewczyna chce wylizac moja dupcie,

Gość kaz444
jest super jak która Myszka chętna jestem z Rybnika jacek11111111@interia.pl

Gość grzes...
Lize pupe mojej kobiety i uwielbiam to robic, wkladam jej do pupy palce i swojego penisa o na piesci moj anus paluszkami jednoczesnie lizac mojego penisa i lizac moje sutki, wkladam jej penisa do buzi i spuszczam sie jej na twarz a potem zlizuje moja sperme i caluje sie z nia a ona mowi mi jak smakuje. Sorry ze jestem taki perwersyjny.

Gość onnnnn
Ja lubie bardzo lizac dupke i cipke na raz mniam

Gość cipkojad
do autorki topiku pytanie mam,jak chce moze ?niech odpisze ok. .jak bys zareagowala jak by chlopak powiedzial tobie ze chcialby zebys ,mu zrobila kupke do ust .i chcialby zjesc .ja osobiscie mam doslownego swira na tym punkcie uwielbiam.jak dziewczyna wypina pupcie i prosto do mego pyska robi smaczna kupke .jak dlugo tego nie ma.to wariuje.uwielbiam to .ekstaza dla ,mnie .

Gość cipkojad
do autorki topiku pytanie mam,jak chce moze ?niech odpisze ok. .jak bys zareagowala jak by chlopak powiedzial tobie ze chcialby zebys ,mu zrobila kupke do ust .i chcialby zjesc .ja osobiscie mam doslownego swira na tym punkcie uwielbiam.jak dziewczyna wypina pupcie i prosto do mego pyska robi smaczna kupke .jak dlugo tego nie ma.to wariuje.uwielbiam to .ekstaza dla ,mnie .,nie raz jadlem .jestem z tego powodu bardzo dumny .uwielbiam lizac tez rowek dziewczyny .mniam ,panowie ,szczerze polecam raz sprvbujesz bedziesz chcial po tem by dziewczyna stale ci tak dawala .

Gość do...powiedz że oddzwonię
czesc ku,rewko jak tam praca pod latarnia ! ,nie przeziembilas sie ? .

Gość dumny men
jak najbardziej taaaaak ale warunek jeden tylko jak chlopak lize dziewczynie .nigdy.inaczej .pozostale przypadki zalecam wizyte u psychiatryka .

Gość dumny men
jak najbardziej taaaaak ale warunek jeden tylko jak chlopak lize dziewczynie .nigdy.inaczej .pozostale przypadki zalecam wizyte u psychiatryka .

Gość lubie lizac dupcie kobiecie
Wizyte u psychiatry , a nie u psychiatryka durnoto. Co jest zlego w tym jak dziewczyna lize pupe swojemu mezczyznie. Twojej smierdzacej dupy pewnie zadna by nie dotknela nawet. Nie wszyscy sa tacy zalosni jak ty. Pamietaj

Gość do.lubie lizac dupcie k.
to co piszesz .a ps .nie ma nic do zeczy .pajacu ! .czy ty sie wiesz durnoto co piszesz ? .bo jakos mi sie k,urwa nie wydaje .laj,zo nie wypaz,ona ty ! .uswiadomie cie w jednym jak chlopak lize pupcie dziewczyny. ,jest to podniecajace .extra .a odwrotnie ci,ulu t,lumoku .ponizajace ! .i podchodzi pod p,edalstwo .jest ochydoe i odrazajace ! .jestes p,edal ! .ci,oto nie doj,ebana ty .uswiadomie cie jeszcze w jednym .pupe to maja kobiety .facet ma smierdzace.dupsko ,j.ebie zgnilymi j,ajami .prawdziwy men hetero .nigdy nie lubial by jak .kobieta mu .d. ! .by lizala .jak mysli odwrotnie i podoba mu sie to .to ma cos z p,edala . !

Gość do.lubie lizac dupcie k.
to co piszesz .a ps .nie ma nic do zeczy .pajacu ! .czy ty sie wiesz durnoto co piszesz ? .bo jakos mi sie k,urwa nie wydaje .laj,zo nie wypaz,ona ty ! .uswiadomie cie w jednym jak chlopak lize pupcie dziewczyny. ,jest to podniecajace .extra .a odwrotnie ci,ulu t,lumoku .ponizajace ! .i podchodzi pod p,edalstwo .jest ochydne i odrazajace ! .jestes p,edal ! .ci,oto nie doj,ebana ty .uswiadomie cie jeszcze w jednym .pupe to maja kobiety .facet ma smierdzace.dupsko ,j.ebie zgnilymi j,ajami .prawdziwy men hetero .nigdy nie lubial by jak .kobieta mu .d. ! .by lizala .jak mysli odwrotnie i podoba mu sie to .to ma cos z p,edala . ! .na sam koniec dodam ze .celowo napisalem psychiatryka .a nie psychiatry ...by takie j,ebnie,te .c,ioty .jak ty mialy co .pisac .

Gość no coz... uwielbiam :]
kreci mnie to, lubie tez facesitting, czasem nawet lize pachy kobietom podczas sexu. Jara mnie to calego. Sorry jesli kogos obrzydzilem ale sa ludzie i perwery. Ja jestem tym drugim hyhy

Gość cipkojad
kiżep pupcie dziwczyna a tu nagle bąk... czuc kupe jak już za niedłuigo wyjdzie sczezgołnie gdy ma oglot napewno super uczucie widok i [mniam .

Gość kicio999sam
ja bardzo lubie lizać pupcie,ale nie mam komu.jak jest jakaś chętna ładna szczupła dziewczyno to prosze o kontakt lublin lub dojade jungfrau01@w.pl gg13411609

Gość fdsl
to boskie jesli oboje to lubicie......

Gość gość
test

Gość gość
Test pomyślny, więc piszę: lizanie pupy jest jak jazda na krawędzi - centymetr dalej jest już koprofilia. Pewnie dlatego poszukujący mocniejszych podniet sięgają do tej pieszczoty, która przede wszystkim pobudza wyobraźnię, w drugiej kolejności - zakończenia nerwowe.

Konkretnie sprecyzuj pytanie, chociaż rozumiem co masz na myśli, to do samego tematu, jak ktoś liże duuupę to przegrał życie z kretesem