Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzeba_mi_opinii

Czy rozmowa z nia (kochanka?) ma sens?

Polecane posty

Gość trzeba_mi_opinii
inny nick mam teraz: wiem ze od czasu kiedy mi o wszystkim , a to bedzie z pol roku, nie mial z nia zadnego kontaktu niestety stracilam do niego zaufanie i zeszlam do poziomu kontrolowania go :/

Gość jędza na miotle.
trzeba_mi_opinii jędza na miotle. tez kiedys mowilam, ze nie moglabym byc z kims po zdradzie, ale z biegiem lat przestalam byc taka zasadnicza - teraz tak myślisz , bo jesteś nadal pod działaniem szoku - jak opadną emocje dopiero zobaczysz swoje prawdziwe odczucia:( to będzie siedziało w twojej głowie już zawsze :(

Gość trzeba_mi_opinii
lena marlena @: powiedzialam mu ze zastanawiam sie nad odejsciem i on wie ze sobie poradze, bo mam dobra prace w ktorej bardzo mnie chwala i dobrze zarabiam jak to wszystko wyszlo powiedzialam mu zeby zbieral manatki i sie do niej zabieral, ale powiedzial ze nie

Gość inny nick mam teraz
to nie wróży dobrze , tutaj są dzieci ,sprawa to nie takioe hop siup Co do podsłuchow etc , to mimo wszystko polecam ,bo ma kolegow ,rodziców ,kolezanki , pewno komus tam sie zwierza, warto poznac jego staniowisko ,ciemną albo daj Boże jasną stronę osobowości.

Gość trzeba_mi_opinii
inny nick mam teraz: "pewno komus tam sie zwierza"-sprawdzone, wiem ze mowi ze chce byz z nami "to nie wróży dobrze"- co?

Gość lena marlena @
Wiesz, może faktycznie się zamotał, poszedł na lewiznę, teraz wrócił i podkulonym ogonem i chce to naprawić. Dasz mu szansę, to musi liczyć się z tym, że Twoje zaufanie stracił i będzie musiał się mocno i dlugo starać, by je odzyskać. A ze swoimi emocjami będziesz musiała sobie jakoś poradzić, łatwo nie będzie.

Gość inny nick mam teraz
chodziło mi o strate zaufania i Twoje kontrolowanioe :)

Gość "czy jest"..
sens rozmowa z nią-z kochanką"..... A dlaczego nazywasz ją kochanką?? Kochanka-czytaj nałożnica..osoba do uprawiania potajemnego seksu.

Gość trzeba_mi_opinii
"chodziło mi o strate zaufania i Twoje kontrolowanioe"- myslisz ze mi z tym latwo? nigdy tego wczesniej nie robilam, ufalam mu bezgranicznie no i on pojechal na calego...

Gość trzeba_mi_opinii
"czy jest".. dlatego dalam pytajnik, bo tak na prawde nie wiem czy nie byla czy nie :/

Gość trzeba_mi_opinii
myslalam ze jak to na forum zostane obsypana bluzgami, a tu mile zaskoczenie

Jeśli go naprawdę kochasz, to daj mu szansę. Jeśli jemu zależy na małżeństwie i rodzinie - doceni to i będzie się starał. Życzę Ci powodzenia.

Gość trzeba_mi_opinii
Mirabeelka, bardzo Ci dziekuje

Gość inny nick mam teraz
no miłe zaskoczenie bo dzieci neo w szkole ,albo na wagarach :) Wiem kochana że Ci ciężko ,3mam kciuki by sie poukładało.

mnie się nie udalo , na początku też , że niby rodzina , że trzeba wybaczyć i ratować związek itp , a po jakimś czasie nie mogłam na niego patrzeć nie mówiąc o czymś więcej , normalnie poczułam do niego obrzydzenie :(

Gość trzeba_mi_opinii
inny nick mam teraz- dzieki :) na pewno sie przydadza

Gość trzeba_mi_opinii
niby wiem ze spotkanie z nia nie ma sensu, ale ...pewnie sie z nia nie spotkam chociaz strasznie mnie pcha do konfrontacji z nia