Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wenus83

tanie obiady

Polecane posty

Albo biala kielbasa zapiekana w piekarniku z cebula porem i np pieczarkami i pomidorami :) posypana startym serem jakies max 10 minut przed wyjeciem z piekarnika

Gość gość
moim przepisem na niedrogi i syzbki obiad jest zamowinie sushi! ;) to jedyna potrawa ktora zamawiam i nie robie sama w domu,a glownie dlatego ze w www.kanpai.com.pl/ nie kosztuje duzo, a jest nad wyraz smaczne.

Gość gość
Mój sposób na tani obiad domowy to zamówienie go od www.lasuch.waw.pl z Białołęki. Zawsze jest smaczny, świeży i gorący, porcje spore, a ceny naprawdę małe

Gość gość
Też często zamawiam obiady domowe, ale od www.teleobiad.pl z Janek. Nie kosztują wiele, a porcje są duże i bardzo smaczne

Gość gość
Ja lubię sama gotować i z tanich przepisów na pewno będzie choćby spaghetti bolognese z mięsem wołowym od http://cezan-ubojnia.pl/.

Gość gość
najtansz eobiady to te wykonane w domu. W http://pieczarki.net.pl/ mozecie kupic pyszne pieczarki, a potem stworzyc pyszna pizza albo sos.

Gość grazynka8923
Według mnie najtańsze obiady to takie, które zrobimy na szybko, czyli np. frytki. Lubicie je? Jeśli tak, to skorzystajcie sobie teraz z promocji marki Aviko, która oferuje nagrody za zakup ich produktów. A wszystko, co musicie zrobić, to po prostu ściągnąć aplikację Aviko Benefits, aby zbierać w niej punkty.

Gość gość
Ja tam na obiad lubię jeść coś ciekawego, bardzo lubię krewetki, wiem, ze to wartościowe jedzenie. Często sobie zamawiam takie krewetki na obiad, najczęściej z Hurry Up Shrimp w Krakowie, pyszne tam są!