Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamunia 26

dziewczyny co kupić 6-latce,która praktycznie ma wszystko

Polecane posty

Gość Mamunia 26

idziemy za tydzień na urodziny,małej rodzice i dziadkowie kupują kompletnie wszystko co sobie tylko zamarzy,ja nie wiem co teraz mam zrobić?ma tone zabawek,ciucha chyba nie wypada kupować bo też ma w dodatku same oryginalne rzeczy.Ja nie jestem kasiasta,za prezent mogę dac max 30 zł.

Gość strzałka :)
są świetne zabawki miniTefal, typu miksery, żelazka, kuchenki, pralki itp (mniejsze akcesoria tańsze, do 30zł spokojnie kupisz), zabawki mają różne przyciski, wydają dźwięki i świecą - może coś tego typu? a jeśli nie to może jakieś akcesoria do lalki jaką już ma? ciężko doradzić, jak znasz dziecko i wiesz mniej więcej jakie ma zabawki to właśnie do tego może coś dobierz? a jak nie znasz, no to cóż - najwyżej się okaże, że coś podobnego ma, nic nie poradzisz...

Gość kasss99887
wkurzające są takie sytuacje, dziecko pewnie i tak nie doceni nowej zabawki. Może jakiś fajny album na zdjęcia? Ja ostatnio kupiłam na All dość oryginalny za 40zł dla dziewczynki.

Gość Mamunia 26
dla mnie ta sytuacja też jest niezręczna,mała jest bardzo rozpieszczona,też sądzę,że nie doceni nieczego co nie będzie warte jakieś 300 zł bo takie prezenty właśnie dostaje,ubrania też same drogie.

Gość kasss99887
A może jakiś różowo-cukierkowy portfelik? Mała pewnie ciągnie kasę od rodziców :)

Gość Z doświadczenia wiem, że pojęc
'ma wszystko' dotyczy zwykle zabawek i ciuchów. Postawiłabym pewnie na fajną książkę-"Pan Kuleczka" albo "Florka". Ewentualnie jakąś zabawkę rozwojową, grę planszową. Dziecko pewnie nie doceni, ale może jakiś pożytek z tego będzie?

Gość Mamunia 26
Pomyślałam ,że kupię jej jakieś bajeranckie nauszniki bo teraz zimno,może to akurat jej podpasuje.