Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akukaraczaa

refleksja o ladnych, a samotnych

Polecane posty

Gość akukaraczaa

no więc przez 6 miesięcy byłam sama. bardzo ładna, inteligentna, ale sama. zastanawiałam się, dlaczego tak jest? na imprezy nie chodziłam, wolałam się uczyc. aż w końcu po długiej przerwie poszłam do jakiegoś klubu z koleżankami. i już sama nie jestem. zmieniam więc zdanie na temat tego, że są ludzie ładni i samotni. albo nie są ładni i tylko to sobie wmawiają, albo są zamknięci w 4 ścianach i nie mają całkowicie kontaktu z ludźmi. tak było ze mną na przykład.

Gość akukaraczaa
chyba przez kafe :o twoja głupota jest dobijająca, widzę to nie pierwszy raz.

Gość hmmlkljkkjkljklklj
twopja glupota tez jest dobitna... jak mozna pisac o sobie ze jest sie bardzo ladną :D hahahaha juz to widze.

Gość lufa rudego 102
lizałaś dupke swojemu partnerowi

Gość wwwwwwrweqrqr
Bez kitu, tutaj sama ślicznotki piszą i do tego jakie skromne hehe

Gość aturnofthepage
ja tez jestem bardzo ładna i to nie jest tylko moja opinia 🖐️ od dziecka słyszałam komplementy :) a wy brzydale zawsze tak reagujecie jak ktos powie, ze jest ładny 🖐️ zakompleksieńcy

Gość wwwwwwrweqrqr
aturnofthepage ja tez jestem bardzo ładna i to nie jest tylko moja opinia od dziecka słyszałam komplementy a wy brzydale zawsze tak reagujecie jak ktos powie, ze jest ładny zakompleksieńcy Też jestem bardzo przystojny, ale nie muszę się tutaj tym chwalić :P

Gość ert bthn dg
Nietrudno jest znalezc jakiegos faceta, a trudno - wartosciowego partnera. Moze sa samotne nie dlatego, ze brzydkie, a poniewaz maja wieksze wymagania? p.s. to, ze wyrwalas faceta w klubie nie swiadczy, ze jestes ladna czy inteligentna. Wnioskujac w tego, co widze, znaczy to raczej, ze jestes latwa doopa