Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xnieoobliczalnax

Doradźcie jaki tatuaż

Polecane posty

Hej robię sobie na urodziny tatuaż. Taki symbol i początek nowego życia... Ma być pamiątką, a poza tym zawsze chciałam tatuaż. Tylko proszę was o pomoc. Może ktoś ma jakieś ulubione czy coś. Myślalam o miejscu na żebrach na boku. Jakieś propozycje?

Skoro nie wiesz, co sobie wytatuować, pytasz o to innych, nie masz konkretnego "przesłania" dla tego tattoo, który będzie z tobą przez całe życie, to jaki jest sens w tym, żebyś go sobie robiła? ;)

Gość wwwwwwrweqrqr
Moja rada to nie rób tatuażu ;)

Gość bez urazy
jak wyzej- nie rob :) za rok bedziesz chciala go usunac, bo bedziesz zalowac. widac, ze nie jestes zdecydowana.

Zdecydowana jestem już od 6 lat myślałam o tym ;) I nie sęk w tym, że 18 i tatuaż bo jestem starsza. Żałować nie będę. Pomysły jakieś są, ale liczyłam na wasze jakieś propozycje ;) Mogło by coś ciekawego wyjść ;)

Gość wwwwwwrweqrqr
xnieoobliczalnax Pomysły na tatuaż tutaj hehe Tutaj to możesz przeczytać coś w rodzaju "zrób na tyłku napis tam mnie ruchaj :P"

Zdecydowana jestem już od 6 lat myślałam o tym ;) I nie sęk w tym, że 18 i tatuaż bo jestem starsza. Żałować nie będę. Pomysły jakieś są, ale liczyłam na wasze jakieś propozycje ;) Mogło by coś ciekawego wyjść ;)

ja też bym sobie z chęcią coś wytatuowała, na nadgarstku ale mam zmienny gust to nadal myśle czy bym nie żałowała :D