Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE MA SIĘ Z CZEGO ŚMIAĆ!

MAGAZYN FORBES PISZE ŻE JESZCZE NIGDY W HISTORII NIE BYŁO

Polecane posty

TYLU MILIARDERÓW NA ŚWIECIE CO TERAZ!!!! HALO!!!!! LUDZIE!!!! POBUDKA!!!! A NA DODATEK KOŃCZĄC KRÓTKĄ WIADOMOŚĆ PYTA SWOICH CZYTELNIKÓW:,,CZY TO JUZ KONIEC KRYZYSU?" HEJ JEST TUTAJ CHOĆ JEDNA MĄDRA OSOBA? TO OZNACZA ŻE W PRZCIĄGU KILKUDZIESIĘCIU LAT WSZYSCY JAK TU NA KAFE SIEDZIMY BĘDZIEMY GRYŚĆ KOSTKĘ BRUKOWĄ I ZDYCHAĆ Z GŁODU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

TO NASZA WSPÓLNA PRZYSZŁOŚĆ.

CO ZROBIĆ ŻEBY TAK SIĘ NIE STAŁO? KAŻDY KTO CHCE UNIKNĄĆ TAKIEGO LOSU MUSI ZROBIC COŚ CO SPRAWI ŻE JEGO MAJĄTEK BĘDZIE POWIĘKSZAŁ SIĘ CO DWIE GODZINY O KWOTĘ 7000000ZŁ WTEDY MOŻE ŻYĆ SPOKOJNIE W PRZECIWNYM RAZIE BĘDZIE MUSIAŁ UMRZEĆ Z GŁODU SAM LUB JEGO DZIECI ,WNUKI ITD.

SŁYSZAŁ KTOŚ KIEDYŚ O CZARNYCH DZIURACH W KOSMOSIE?

TO TAKIE POZOSTAŁOŚCI PO GWIAZDACH PRZY KTÓRYCH NASZE SŁOŃCE TO DROBINKA-ZAPADAJĄ SIĘ W SOBIE I POWSTAJE TAK SILNE POLE GRAWITACYJNE ŻE WCIĄGAJĄ WSZYSTKO CO DALEKO HEN W PRZESTRZENI KOSMICZNEJ SOBIE ISTNIEJE-WPADA DO TAKIEJ DZIURY I ZAPADA SIĘ W NIEJ TAK SAMO JEST Z MILIARDERAMI NA ŚWIECIE-MNOŻĄ SIĘ I JEST ICH CORAZ WIĘCEJ DZIAŁA TO TAK WIELKIE PIENIĄDZE-WCIĄGAJĄ MAŁE ALE W OGROMNYCH ILOŚCIACH I ROBIĄ SIĘ WIĘKSZE I WIĘKSZE STĄD MILIARDOWE MAJĄTKI ZAWSZE ROSNĄ I NIE MA DLA NICH UCIECZKI ONE SĄ JAK CZAENE DZIURY Z TAMTĄD NIC SIĘ NIE WYDOSTANIE TYLKO WPADA PO TEJ DROBNICY ZOSTAJĄ LUDZIE TACY JAK JA TY ON I WSZYSCY KTÓRZY SIEDZĄ NA KAFE LUB NIE BO PRÓBUJĄ ZAROBIĆ PIENIĄDZE W PRACY KTÓREJ JESZCZE NIE STRACILI I LICZĄ NA TO ŻE ZAWSZE BĘDĄ JĄ MIELI. KIEDY UPŁYNIE ODPOWIEDNIA ILOŚĆ CZASU ZOSTANĄ TYLKO MILIARDERZY I POZOSTAŁOŚCI PO NASZYCH KOŚCIACH.

Gość o maj god o maj god
chyba zapomniales/as porannej dawki lekow dzisiaj ;)

Gość Megannnn
Moja firma niedługo pozwalnia wiekszośc ludzi i ma to związek z tym że w dużych miastach małe sklepy wypierają duże sieci handlowe,zatem to co piszesz ma sens. -Jak wielu ludzi nie będzie miało co ze sobą począć...

Gość alllladyn
Jak to przeczytałem to poczułem sie jakbym grał w monopol!! Całkiem realna wizja!

JEDNAK LUDZIE WOLĄ ROZMAWIAĆ O PRYSZCZACH PODPASKACH TAMPONACH O ZABARWIENIU PORANNEGO KAŁU NIŻ O ISTOTNYCH PROBLEMACH DZISIEJSZYCH CZASÓW-POZOSTAWIAJĄC TO LUDZIOM KTÓRYCH CELEM JEST TEN STAN POGŁĘBIAĆ-BO PAMIĘTAJCIE ŻE APETYT ZAWSZE ROŚNIE W MIARĘ JEDZENIA!

Zatem jeśli dziś ktoś z was zdziera skórę to jutro zedrze ją z waszych dzieci i dzieci ich dzieci bo o kolejnych pokoleniach już raczej nie powinno być mowy-bądzmy realistami.

Gość Więcej miliarderów
wyższy poziom,lepsze technologie,większe wymagania. Ludzie biedniejsi faktycznie mogą nie podołać wyzwaniu i wypaść z tej gry.

Gość Ludzie nie myślą o przyszłości
wierzą we wszystkie bajki typu 2012 które media im serwują w celu rozmiękczenia ich mózgów do konsystencji masła. W takim stanie ludziom łatwiej sprzedać lichwiarskie pożyczki,kredyty itp. To gra jak kilka osób słusznie to określiło!

Gość deloooong
co?

Gość Oczywiście że
do malutkiej w szpileczkach Ja też dałam dupy kilku z listy Forbesa i czym tu się chwalisz pusta dziwko?Żałosną jesteś pizdą.

Gość sdsddsddfffg
rere