Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malutka_w_szpileczkach90

Jest tu kto??????

Polecane posty

Czytam Cie Student i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że Ty gamoń niezły jesteś...

Mówisz tak Wilczyca tylko dlatego, że sama studiujesz to samo;)

Gość offerma (o)
student ma zbyt małego kutasa żeby startować do dziewcyzn.

Musisz się Student bardziej postarać. Pytanie "Wilczyca, chcesz być moją wilczycą?" przeszłoby w podstawówce;)

Brzmi, jak: "Chcesz ze mną chodzić?" Swoją drogą, to kiedyś działało... Teraz nie ma tak lekko;)

"Mam talent do szybkich ripost, fakt." Czy ja w ogóle muszę cokolwiek komentować? Toż to ripostuje się samo przez się;) Rzeczywiście, teraz to inne czasy trzeba zaprosić dziewczyny na randkę do McDonalda :classic_cool:

"Riposta ripoście nie równa..." O ile nazywamy w ogóle coś ripostą...a o niej ripoście tako rzecze wikipedia: Riposta (wł. risposta - odpowiedź) - celna i bezzwłoczna odpowiedź na czyjś komentarz lub pytanie.

Ja zapraszam najpierw do kawiarni. Potem do jakiejś większej knajpki. A potem dopiero McDonald, na samym szczycie. Chociaż wolę KFC, więc pewnie tam będę chodził.

Ani "bezzwłoczna", ani "celna" w przypadku odpowiedzi Studenta się nie zgadza...:classic_cool:

A, co riposty Wilczyco, kiedyś powiedziałaś, że liczy się celność, a nie czas odpowiedzi;)

Student. Do KFC można wpaść "przy okazji"... Nie zaprasza się dziewuchy na randkę do KFC...