Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już myślę___

Jakie macie spacerówki ?

Polecane posty

Gość już myślę___

witajcie moja córka w tej chwili ma 4 miesiące i już zastanawiam się jaką spacerówkę kupić ? Jakie mają wasze dzieci ? Proszę o odpowiedzi :)

Gość już myślę___
aha i chciała bym taką spacerówkę do 300 zł proszę o jakieś propozycje

bertoni foxy okolo 250 zl. Ogólnie bardzo fajna. Minus taki ze nam się popsuła (ale inne też się psuły) plus to to ze w serwisie sa wszyscy super mili. Nie robią zadnych problemó, a wręcz przeciwnie. Dla mnie super bo się jedną ręką składa (na prawdę!) i ma ogromny kosz na zakupy i schowki, miejsca na butelkę, zdejmowaną tackę itd. http://allegro.pl/wozek-bertoni-foxy-z-oslonka-skladanie-w-raczce-i1938492236.html ja mam flower black i jest śliczny.

Gość kaskadaaa
zwróć uwagę jeszcze jak chcesz żeby była składana czy jako parasolka (link mój) czy tak jak normalny wózek ( link wiosennej mamy)

Gość mamunia córeczki
polecam parasolke - łatwa w złożeniu, w samochodzie zajmuje mało miejsca i jest lekka:) ważne żeby miała regulowane oparcie i daszek. http://www.inglesina.pl/spacerowki/11 ja mam taka jest napawde wygodna i dziecko sie nie wierci tak jak w tej od wózka 3 w 1. kosztowała mnie 199 zł w sklepie stacjonarnym w moim miescie.

Gość już myślę___
dzięki dziewczyny za linki :) Może ktoż jeszcze się wypowie ? A lepsze ją te spacerówki które mają te "rogi" do pchania czy te co mają poręcz łączoną ? rozumiecie o co chodzi ? :)

Rogi mają parasolki, a poręcz właśnie te co się składają w kwadracik. Ja ci powiem ze szukalam wózka do malego bagażnika i przerobilam wiele parasolek. One byly po zlozeniu "chude" ale dlugie i wcale nie tak latwo je bylo ulozyc w pandzie. Za to bertoni składa sie w kwadrat i miesci sie bez problemu i dlatego go wybralam. Reszta zalet wyszla "w praniu". No i warto zobaczyc jak sie reguluje oparcie w spacerówce- parasolce bo ja mialam kilka opcji. Jedna byla za pomocą paska- odpada (koochi coś takiego ma ale to szajs i niewygoda) druga jeszcze gorsza- trzeba bylo równoczesnie nacisnąć dwa takie guziczki z tyłu wozka i odchylic oparcie. Zawsze ktoryś guziczek się zacinał- koszmar. Te co mają tradycyjną regilację (podnosi się taki drucik i opuszcza oparcie) sa najlepsze bo robi się to szybko i jedną ręką.

baby design sprint...świetnie sie spisuje dosłownie wszędzie :) kupiłam używaną i jestem bardzo zadowolona :) nowa to koszt około 500 zł

Gość już myślę___
aha dziękuję wiosenna mamo :) Właśnie twoja spacerówka mi się podoba i chyba taką zakupię.

Gość mamunia córeczki
u nas oparcie ma trzy poziomy siedzace, półleżące i leżące rozkład a sie za pomocą suwaków(zamki błyskawiczne) prosto i szybko. a jesli chodzi o "rogi" to zdecydowanie sa dla mnie lepsze niz tradycyjna raczka - chociaż jest jeden minus trzeba prowadzić obiema rekami.

Mysle ze bedziesz zadowolona. Ja na prawde jestem, a wiele wozków już nam się przewineło. Duży plus to to ze ma ciut większe koła niż inne spacerówki wiec jedzie po kamieniach, trawie, polnych drogach- bez problemu (oczywiscie pompowane koła bylyby lepsze, ale wtedy waga wózka się zmienia i rozmiary po zlozeniu) coś takiego http://allegro.pl/wozek-neo-baby-star-obrotowe-pomp-kola-gratis-hit-i1929623390.html Nie wiem jeszcze jak się spisuje bo śniegu, ale wierze ze w tym roku uda mi się sprawdzić ( moze spadnie jakiś śnieg). jeszcze ogladałam w sklepie taki wozek podobny do bertoni tylko z innej firmy, z tukanem. śliczny byl ale nie pamietam nazwy. zobacze na allegro moze trafie to wkleję link. Byl bardzo podobny do bertoni tylko design miał inny

Gość już myślę___
a wiosenno mamo powiedz mi jeszcze czy ta rączka ma taki gumowy uchwyt ? czy plastikowy ?