Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAK ZAPOBIEDZ bolowi?

Mój facet jest chojnie obdarzony, wszystko fajnie ale czuje bół podczas. JAK???

Polecane posty

ma ok 19 cm... dla mnie za duzo. jestesmy razem 3 latka wiec zostawienie nie wchodzi w gre. kocham go ale seks boli, moze nie mocno ale czasami poczuje dosc duzy dyskomfort. z innymi nie mialam problemu.... co moze zrobic? może dodatkowe nawilzenie? choc na brak swojego nie narzekam ;/

Gość Ninaaaaa19
ZAPOBIEC jak juz.

hehe, sama nie wiedzialam ze tak moglam napisac :D no nic, za blad sorka... probowalam, najbardziej boli od tyłu, na boku tez odczuwam bol, kochamy sie ostatnio na jezdzca bo wtedy sama dozuje ile moge ale caly czas w jednej bo boli? cholera...

ze mna wszystko ok, biore tabsy przez co co 3 miesiace chodze do gin, robil wszystkie badania i nic nie wykryl... jak wspomnialam o bolu powiedzial zebysmy uprawiali mniej intensywny sex, ae nasz wcale nie jest taki intensywny ;/

Gość lajla90
Spróbujcie dodatkowego nawilżenia i zmieńcie pozycje, może będzie lepiej.

Hmm bo pomyślałam, że możesz mieć jakąś inną budowę macicy. Może skonsultuj się z jakimś innym lekarzem, przecież to nie jest normalne.

dzieki... trzeba wypróbować...

Gość anette11111
byłam kiedyś z takim tez 19 albo cos koło tego. tez mnie bolało jak zbyt intensywnie we mnie wchodził. nie wiem co Ci doradzić, mój obecny ma 16 i jest ok, nie sprawia mi bólu.

ale wczesniej z innymi partnerami bylo wszystko ok, nie odczuwalam nigdy nic... tylko z tym moim ;/ on tez zly ze cos robi zle ;/ mowi mi ze niechce sie kochac tak w pospiechu bo mi cos zrobi... wkurza mnie to

Gość Odpowiedź jest prosta
Sprawa znana i rozwiązana od lat. W takiej sytuacji skoro mężczyzna jest oddarzony nadmiernie długim, to on musi się kontrolować i nie wnikać na caŁĄ DŁUGOŚĆ. Jeśli ma problemy z kontrolowaniem się, można pomocniczo stosować jakieś miękkie podkładki czy poduszeczki typu półpierścień . Jeśli mężczyzna jest utalentowany w sztuce miłosnej, to nie ma problemu z ograniczaniem głębokości wnikania. I tyle wystarczy, choć niektórym przeszkadza egoizm gdy myślą tylko o sobie a nie o doznaniach partnerki.

hm, teraz mi wpadl do glowy pomysl... kiedys uzylismy krazka pepino czy jakos tak, wibracyjny - podróbka durexa. moze go zalozyc mu troszke dalej i nie przy nasadzie... wtedy gebiej nie wejdzie nawet jak sie nie powstrzyma od kontroli :D

Gość rtjhytjtjrt
19cm to nie wielki - uwierz mi ;) i na pewno nie z "wielkosci" masz problem czasem po prostu tak jest, ze niektore penisy sa tak wyprofilowane, ze podrazniaja nie tam gdzie trzeba - nic z tym nie zrobisz

Gość Jagodka99
tak jak powyżej koleżanka pisze - sama miałam takiego, chłopaka, który nie miał zbyt dużego penisa - właśnie tak 17-19cm na oko, a bolało jak cholera, bo był wykrzywiony lekko w dół

Gość oj tam oj tam oj tam
"nie zbyt dużego 17-19" o_0 19 to już duży, dla mnie 0-8 mikrus 9-12 mały 13-15 normalny 16-18 większy 19-20 duży 21- bydlak

Gość Jagodka99
No to widać, że wielkość, to pojęcie względne w takim razie. W takim wypadku ostatnio trafiają mi się sami z bydlakami :O Ale coś nie mam zaufania do powyższej klasyfikacji...

Gość Adrian16
To co ja mam powiedziec jak mam 27 cm , zadna jeszcze nie narzekala ze duzy czy tez bol wszystkie byly zadowolone

Gość uważaj bo jeszcze ktoś uwierzy
@Jagodka99, tak jasne chyba gdy włączasz redtube :O albo masz wyjątkowe niebywałe wręcz szczęście (w takim wypadku polecam zainteresowanie się grami losowymi) albo zmyślasz, facetów z penisami 20cm i więcej jest wg różnych badań MAKSYMALNIE 2% populacji tj. 1 na 50, trafienie na np. 3 takich pod rząd to szansa 1 do 125000 8.00" - 8.25" -0.3 % 8.25" - 8.50" -0.3 % 8.50" - 8.75" -0.1 % 8.75" - 9.00" -0.1 % Źródło: Lifestyles Condom Co., 2001 8.00" -1% 8.25" -0.3% 8.50" -0.3% 8.75" -0,1% 9.00" -0,1% Źródło: The Alfred C. Kinsey Institute for Sex Research