Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezencikkkii

Co sądzicie o takim prezencie na mikołajki dla siostrzenicy?

Polecane posty

Gość prezencikkkii
pomóżcie proszę bo nie mam pojęcia co teraz oglądają dzieci :(

Mam bratanicę w podobnym wieku:) woda toaletowa na pewno by się jej spodobała, ale to w sumie zabawa na raz, bo pewnie od razu by wypsikała. Ale może Twoja siostrzenica jest "rozsądniejsza":)

A Myszkę Miki bardzo ludzi:) Ewentualnie w katalogu Avonu też teraz są różne takie komplety, tylko dla dziewczynek raczej z Barbie:)

Gość prezencikkkii
Dzięki za wypowiedź :) Wiesz, nawet jeśli wypsika ją szybko- to chyba o to chodzi, żeby dziecko miało zabawę, w końcu to nie perfumy Diora ;) Osobiście wolę, żeby szybko zużyła niż żeby postawiła w kącie i zapomniała :) A myślisz, że hello kitty i myszka miki jeszcze są w modzie? Czy to może już zamierzchłe czasy? :P

Gość prezencikkkii
dzięki bardzo, chyba sie zdecyduję w takim razie na te rzeczy :) nie są drogie, a pudełeczko z chusteczkami na pewno będzie ładnie wyglądało w dziewczęcym pokoiku :)

Na Hello Kitty ostatnio był straszny szał. Dla starszych dzieci to już pewnie trochę kiczowate bajki, ale moja bratanica bardzo je lubi:) Zwłaszcza tę nową wersję Myszki Miki. A ogólnie co do kosmetyków, to moja zawsze błaga, żeby pomalować jej paznokcie, więc można też poszukać jakiegoś lakieru dla dzieci:)

Gość prezencikkkii
dobra myśl, raz na jakiś czas nie zaszkodzi to dziecku, a ile radości :)