Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama z wioski ama

Czy ktoraś z Was kupowala dla dziecka nieoryginalne gry?

Polecane posty

Nikt nie powiedział że nieoryginalne znaczy gorsze. Są tańsze, a sens gry ten sam. Czasem nie warto przepłacać, tymbardziej, że nie wiemy czy nasze dzieci będą się tym chciały bawic.

Gość mama z wioski ama
Zastanawiam się tylko czy będzie się dało tą palmę złożyć do kupy. Raz tańszej zabawki nie udało się nawet złożyć i wyrzuciliśmy ją do śmieci. Nie chciałabym żeby tak było i tym razem. Z drugiej strony cena kusi no i tylu kupujących. Może ktoś ma taką podróbkę i napisze czy się nadaje.

niestety nie pomogę :( ja mam nieoryginalną Operacje - z Pepco za 35zł (taka w niebieskim kartonie) i jest zupełnie ok w biedronce też mają być jakieś gry, ale jakie to nie wiem

niestety nie pomogę :( ja mam nieoryginalną Operacje - z Pepco za 35zł (taka w niebieskim kartonie) i jest zupełnie ok w biedronce też mają być jakieś gry, ale jakie to nie wiem

Gość posłuchaj
idz do sklepu z zabawkam jest fuul gier dla dzieci od2+ i w cenach takich samych, bo dolicz sobie przesyłke to masz 30zł+gry naprawde fajne, edukacyjne, zrecznosciowe ja sama tylko takie kupuje

Gość mama z wioski ama
No właśnie mam 30 zł a te spadające małpki wyjdą mi tu za 12. Krokodyl za 20. Więc różnica jest spora. Te małpki skaczące widziałam w sklepie oryginalne za 99 zł.

Gość posłuchaj
w spadajacych małpkach to liczyli by za paczkę czy za list

Gość posłuchaj
przesyłka kurierska 21zł

Gość mama z wioski ama
Nie mam pojęcia ale ja wybieram najtańszą opcję dostawy z możliwych czyli 6,75 zl wychodzi. Więc gra jakieś niespełna 13 zł z dostawą by wyszła.

Gość posłuchaj
no to kupuj,nigdy nie patrz czy markowe, czy nie bo i tak w kąt ciepnie jak się się znudzi Jesli chodzi o orginalne zabawki czy gry to jest wyscig mamusiow,bo maluchowi to obojętne