Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pumped up kicks

angielski! :D czy pumped kicks mozna tłumaczyc jako

Polecane posty

Gość pumped up kicks

drogie buty ?:O :D

Gość pumped up kicks
z tekstu piosneki : "All the other kids with the pumped kicks You'd better run, better run, outrun my gun" "Wszystkie inne dzieciaki w super drogich butach Lepiej biegnijcie, lepiej biegnijcie, uciekajcie przed moją spluwą." ?:)

Gość gfhgfhgfhgf
chodzi o modne buty typu Nike Air, itp.

Gość pumped up kicks
:) to frazologizm ? czy jakis nowoczesny jezyk ? :D w slowniku mam zupełnie inne tłumacznie tych słow ?:) nawet nie ma jak skojarzyc :O

pumped up znaczy właśnie coś w stylu 'wypasionych/drogich' . określa się tym mianem też takich typowych 'nowobogackich' ludzi. a ogólnie to zajebista piosenka :classic_cool:

Gość gfhgfhgfhgf
Ej gówniarze w swoich zjebanych bucikach... jakoś tak bym to ujął.

Gość pumped up kicks
a kicks ?tłumacznie kopać , kopniecie, rzut ,uczucie,podniecenie ,ekscytacja ? kick off- zaczac mecz piłki nożnej kick sb out -wyrzucic kogoś a free kick- rzut wolny to kick a man when he is down- (przen) kopac lezacego a nigdzie nie znalazłam slowa o bucikach:O rozumiem ze można to też uzywaćjako rzeczownik kicks :"cos w czym sie biega " ? tez ja uwielbiam :D

Gość pumped up kicks
ok faktycznie :P dzieki 🌼 a moim zrodłęm wiedzy był google tłumacz i prywatnyu słownik Delta z 2005 roku :O mi tez ciagle siedzi w głowie :D bardzo humanitarna ta piosnka :D

też mam czasami problemy ze sloganem i ten słownik czy podobne właśnie się sprawdzają :P nie wytrzymałam i ją włączyłam :classic_cool: