Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj synek888

MOJ SYNEK MA PONAD 3 MIESIACE I WAZY

Polecane posty

Gość moj na mm
wazy 12 i 83 cm dlugi a ma 9 mies i wcale grubo nie wyglada

Gość anita1978
DO-i za to go kochasz?- A co ma nie kochać???? PUKNIJ SIĘ W SWÓJ Ł>>B Niektóre tego typu wypowiedzi ;;i za to go kochasz?;;to są po prostu żenujące . Moja córka 1,5 roku i waży 11,5kg i ma 86 cm . A dziecko 2 lata i 10 kg to rodzic powinien się niepokoić a nie cieszyć no chyba że ma 70 cm wzrostu.

Gość gość
Moj synek ma 66cm i wazy 8200 karmie. Go wylacznie piersia wczoraj skonczyl 3 mies zjada 150ml co 2:godz lekarz mowi ze go przekarmiam ale co mam go glodzic o nie. Dodam ze gdy sie urodzil wazyl 4380 i mial59cm

Gość gość
o rany... ale Wy przekarmiacie te dzieci.. mój ma rok i nawet 9,5 kg nie waży.. (a zjada wszystko.. mleko, kaszki, pieczywo, zupy, mięsa, warzywa gotowane i surowe, ziemniaki, ryż, makaron, wędliny, twaróg, jogurt naturalny itp.). Po prostu nie wpycham w niego jedzenia co chwilę...

Gość przyszla mama na pazdz 2013
moja coreczka ma 3miesiace i tydzien. wazy 6200 i mierzy 64cm jest na piersi, Zakladam ubranka na 68 i 74 niektore. Jest dluga i szczupla, nie ma takiej nalanej puchnietej twarzy-niektore niemowlaki tak maja...no i waga to chyba 75 centyl a wzrost 97. Moj maz ma 194 wzrostu;)

Gość gość
Przy 64cm zakładasz ubranka 68 i 74? Nie za duże są?? Jak mój synek miał 63cm na 6 miesięcy, to nosił ubranka 0-3, 56, 62, 2-4. Teraz ma rok i nosi 68 i niektóre (mniejsze 74), a jest dłuższy od Twojej córki o kilka centymetrów (powyżej 70 ma).

Gość gość
rozmiar 68 jest na wzrost 63-68

Gość gość
Mój syn ma 17 mies i wchodzi w niektóre ciuchy na 9-12 mies :/ waży 10 kg ma gdzieś 80 cm wzrostu, zdrowy, je ładnie, cały czas w biegu, a jak podnosi ręce do góry to wszystkie rzebra mu znać