Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syla19811

temperatura a ciaza

Polecane posty

Gość syla19811

Witam,mam27 lat od 1,5 roku jestem mezatka,od 3 miesiecy staramy sie z mezem o dziecko,poszłam zbadac sie do lekarza,okazało sie ze mam mała macice 2700mm,lecz pani doktor powiedziała ze to nie jest problem z zajsciem tylko utrzymaniem ciazy,cykl mam regularny 28,okres 4 dn,ostatni okres 01,11,2011.Jednakze po mimo wyznaczonych dni płodnych nic z tego,teraz wg. pani doktor jestem po owulacji,dni te wyznaczyła od 11.11.2011 w/w.Kochałam sie z mezem od 10 co drugi dzien,obserwowałam sluz i był on przezroczysty,rozciagliwy,teraz brak sluzu l.Przyznaje ze mierzenie temp. zaczełam dopiero od tego miesiaca, mierze w buzi termometrem elektronicznym na ogoł miałam 35,8 czasami wzrastało 36,2,wczoraj miałam 36,7 lecz dzisiaj juz było znow 36,2 temp utymuje sie na 36,6.Jaka musi byc roznica w temp aby swiadczyła o ciazy?

Gość hjdcgzsfd
ja miałam macicę 2500 mm i zaszłam od jednego razu temperatura w ciąży to ok 36,9 - 37,5 kup mężowi jakiś preparat z cynkiem na wzmocnienie spermy i polecam pozycje od tyłu - łatwiej zajśc w ciążę seks raczej co 3 dzień, ponieważ sperma potrzebuje 72 h , aby dojrzeć, niedojrzale plemniki nie zapładniają ja się kierowałam kłuciem w jajniku i zaszłam , a śluz nie był wtedy przeźroczysty, właściwie to wcale go nie było, wydaje mi się, że lepiej jest próbowac przed i w trakcie spodziewanej owulacji kup sobie w aptece testy owulacyjne