Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potwor z lochness..

czy istnieja kobiety nie oceniajace mezczyzn po wygladzie?

Polecane posty

Gość potwor z lochness..

tj w temacie,czy istnieja takie kobiety?mowi sie ze to panie rzadziej oceniaja po urodzie albo to klamstwo albo mam pecha..jestem wysokim 23latkiem szczuply wrazliwy odpowiedzialny dojrzaly wierny,tolerancyjny..ale brzydki..z tego powodu niemal kazda kobieta na ktorej mi zalezalo odrzucala mnie na wstepie nie dajac mi szansy na pokazanie jaki jestem naprawde..marze o rodzinie ktora bede mogl sie troszczyc i opiekowac o dziewczynie przy ktorej bede na dobre i zle..sam nigdy nikogo nie oceniam nigdy po wygladzie..bo to zalosne i puste..czy dla kazdej kobiety jedynym wyznaczniliem wartosciowego mezczyzny jest ladna buzia?nawet jeski jest damskim bokserem chamem i niewiernym dupkiem jest lepszy od wiernego dobrego wartosciowego ale brzydkiego chlopaka?dlaczego tak tez mysla panie ktorymi ci piekni gardza?

Gość alfairomea
ale uwielbiam takie użalanie się nad sobą... Tak, oczywiście wszystkie kobiety to wredne suki, dla każdej liczy się tylko kasa a nie miłość, każda też zdradza i to na maxa. Ty za to jesteś biedny, nieszczęśliwy i taki szlachetny. Ogarnij się człowieku :)

Gość no czemu......
moj chlopak urodą nie grzeszy ale on jest INTELIGENTNY, no a ty co oferujesz?

Gość D.BillI
ja mam słabość do brzydali, ale już znalazłam swojego... musisz się niestety podeprzeć zawartością portfela:( w większości wypadków działa

Gość też kobietaaa
nie ma takich :)

Gość olsztyn1987
oczywiscie ze nie oceniam wszystkich chlopakow po wygladzie moglabym zakochac sie w inteligetnym brzydalu

Jeśli ktoś jest tak brzydki, że mnie odstrasza to pewnie bym nie chciała z kimś takim gadać. Ale jeśli po prostu byłby to zwykły, przeciętny człowiek, któremu daleko do przystojniaka to dałabym na pewno szanse. A w życiu też wiele razy dawałam nawet mój facet (teraz najcudowniejszy na świecie), ale gdy się poznaliśmy postawiłam sprawę jasno tylko kumplowanie niech nie liczy na więcej. A skończyło się tym, że to ja za nim latałam:P

Gość potwor z lochness..
hm co oferuje?serce pelne milosci,inteligencja.wartosci zyciowe,kultura,opiektunczosc wiernosc tej jednej jedynej..mysle o operacji plastycznej..powoli trace wiare czy ona cns rzeczywiscie da..ktos mnie chyba uwaznie nie czyta nie oceniam po wygladzie i dla was nieatrakcyjna dla mnie jest piekna..brzydka dla mnie jest sliczna zarozumiala ksiezniczka miezaca wszystkich pogardliwym spojrzeniem

Gość kochanka waszych mezow ale ty
sama masz krzywa morde, wysokie czolo i jestes po prostu brzydka. wiec czemu taka wybredna paszczurzyno??

jako czlowiek kieruje sie najpierw wzrokiem. Wszyscy ludzie oceniaja po wygladzie, potem sie poznaje charakter i inne pierdoly

piękno to kwestia subiektywna, urodę można łatwo zastąpić innymi cechami, więc nie przejmowałabym się na Twoim miejscu aż tak. 🖐️

Bo zauwazylam ze moge sobie pozwolic na bycie wybredna. mozecie mi pisac ze jestem taka brzydka ze ja pierdole, a w rzeczywistosci co rusz otrzymuje sygnaly ze to nie prawda :) a ty autorze troche luziku moze, troche przbojowosci... kobiety nie oczekuja cielaka ktory bedzie im prawil o wartosciach zyciowych, kulturze i opiekunczosci. same takie gadanie powiewa nudziarstwem... wybacz. dla mnie osobiscie idealny facet to taki z ktorym sie nie nudze. ktorego czuje jako czesc siebie. ktory potrafi mnie rozsmieszyc..

Gość piziomeczka:)
jak chcesz to napisz do mnie na e-mail majka87k@wp.pl chcialabym z Toba porozmawiac poza forum:) jesli masz ochote to czekam na wiadomość

Gość potwor z lochness..
spoko jak cie zdradzi lub zostawi w ciazy daj znac..no bo przeciez bo co wartosci..wazne ze smieszny

Gość potwor z lochness..
do majki 87 oto moj mail nie chce pisac gdy np mozesz byc zajeta wiec prosze napisz Ty w wolnej chwili sebkas@onet.eu

Gość potwor z lochness..
ktos mnie wzial w obrone,dzieki he he.rzeszow

wartosci sie licza, facet musi je po prostu posiadac, ale nie gadac o tym i sie nie rozpierdalac na czynniki pierwsze z tymi wartosciami.. moj facet nie zostawil by mnie nigdy w ciazy, doskonale wiem jaki jest, tu nie mam zadnych watpliwosci, ani sie nad tym nie zastanawam. to powinien byc standard. ale jezeli chodzi o zycie razem to co innego cie trzyma wlasnie z nim.

Gość potwor z lochness..
no wlasnie dlatego unikam takich osob jak ty..typowy pustak..

Mam tylko jedno ale co do dyskusjiiiiiiiii.... Facet jak dla mnie moze byc brzydki w chooy, byle był zadbany. Jednak kiedy musze go leczyc z kompleksow, bo ciagle mi narzeka, ze jest chooyowy, to sory. Nawet inteligencja i zajebiste wartosci go nie uratuja. :classic_cool:🖐️

Gość bujajjue
no beznadziejny koleś jakas dziewczyna go "podrywa" nawiazauje kontakt, a ten je odpisuje ze nie napisze do niej bo ona moze nie miec czasu. Sam na tym koles tracisz weź sie zastanow zamiast isc za ciosem to zgrywasz nie wiem co.